Ga naar inhoud

Gehackt of virus?


Aanbevolen berichten

  • Reacties 165
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

Geplaatste afbeeldingen

is gebeurd toen ik de melding kreeg , maar het gaf aan dat het beschadigd is. Gek genoeg zie ik de E schijf ...niet in verkennen ik doe een knipsel erbij .

 

Emsisoft werkt tot nu toe sinds het opnieuw downloaden na verwijdering en gaf zelf aan dat CCsetup een toolbaar ....had en geen hoog risisico of zo en laten verwijderen

Knipsel.PNGverkennen.PNG

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik heb ooit een E schijf gehad en daar stuurde ik een knipsel van de melding en dus is het vreemd dat de melding gedaan wordt. Ook als ik het nooit gehad zou hebben, maar op die schijf kon ik zien wat er op cd gebrand was of zo, maar het was nooit een prullenbak. Vervelend is zomaar een melding of dat iets veranderd of het niet wilde doen terwijl daar geen reden voor is. Misschien zit er iets diep verscholen of een hack dat niet zichtbaar is? ik zeg maar wat want dit is niet lekker.

aangepast door fonzie53
Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.