Ga naar inhoud

Gehackt of virus?


Aanbevolen berichten

  • Reacties 165
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

Geplaatste afbeeldingen

Dat heb ik weken geleden ook gedaan ook voor mijn Skype! Kreeg melding ongewone activiteiten. Maar wat ik vreemd blijf vinden is dat ik mails naar me zelf stuur want de mail kwam van mezelf af die ik van Ziggo heb. dus ik mail naar mezelf terwijl dat niet zo is een hack? een Virus? Ik ben het spoor een beetje bijster. Ook bij het afsluiten tegenwoordig zie ik de tray icon van tweaking com die blijkbaar actief is als het soms de afsluiting even verhinderd. blijft die actief of...?

Link naar reactie
Delen op andere sites

Die tray icon van tweaking com is van de windows repair all in one.

Eigenlijk mag je die tool weer verwijderen via het configuratiescherm - programma's en daarna een registeropruiming doen met CCleaner.

 

 

21 uren geleden, fonzie53 zei:

Maar wat ik vreemd blijf vinden is dat ik mails naar me zelf stuur want de mail kwam van mezelf af die ik van Ziggo heb. dus ik mail naar mezelf terwijl dat niet zo is een hack? een Virus? Ik ben het spoor een beetje bijster.

Als je mails ontvangt van jezelf die jij niet hebt hebt verstuurd, gaat het altijd om een hack en moet je zo snel mogelijk het paswoord van je mail account veranderen.

Het betekent ook niet altijd dat je een virus of malware op je pc hebt maar wel dat je mail account gehackt is en dat kan ook via de server van je provider gebeurd zijn.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik werk al een kort poosje nu met de browsers Comodo Dragon en Firefox(al een hele poos), maar nu een paar dagen geleden opende ik Firefox en daarna ging alles wat trager een refresher van Firefox programma gedaan , Het leek te helpen , maar toch niet veel . vandaag na uren ging Comodo Dragon langzamer werken en bevroor ook Firefox crashte al na een paar minuten ...al vanaf gisteren. Toen ook Comodo Dragon raar deed heb ik een Adw gedraaid en daarvoor gisteren emsisoft commandscanner en die gaf aan dat er wat gevonden was, maar verder niet en als het goed is neemt die het weg en gaat het automatisch in quarantaine. Emsisoft malware detecteerde niets. Goed vandaag door het bevriezen van sites Adw gedraaid en die vond 37 problemen. Ik voeg een bijlage toe. 

AdwCleaner[C0].txt

AdwCleaner[S0].txt

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.