Ga naar inhoud

batterij en ac/dc adaptor kapot?


iTamot
 Delen

Aanbevolen berichten

Beste, 

Sinds kort toont mijn laptop (Dell inspiron N7010) aan dat mijn batterij kapot is en hij zegt dat ik hem moet vervangen. De laptop is al een stuk of 5 jaar oud.  Hij laad heel snel op en gaat heel snel leeg dus ik denk dat dat wel zo is. Mijn adaptor word ook heel (snel) warm, je kan hem bijna niet vasthouden zo warm is hij. Ook toonde mijn laptop een paar dagen geleden dat hij mijn adaptor niet kan zien en dat ik een grotere adaptor van 90 Watt moet aansluiten dat hij weer kan ''werken'' (nu werkt hij nogsteeds). Mijn huidige adaptor is 65 Watt. Moet ik nu een nieuwe batterij en adaptor kopen? En kan het ook hieraan liggen dat mijn laptop de hele tijd zo hard werkt ( ventilator werkt heel de tijd en hard) en dat als ik gewoon het scherm dicht doe dat hij in slaap valt maar binnen 2 minuten weer aan gaat en als het scherm gewoon nog open staat dat hij ook niet in slaap valt (vroeger wel) maar blijft werken, voor 5 minuten in slaap valt, dan terug aan gaat en zo de hele tijd?

Mvg. iTamot

Doc1.docx

Link naar reactie
Delen op andere sites


5 jaar is behoorlijk oud voor laptop maar kan best nog werken.

Eerst kijken aan de onderkant een deksel waar de koeler in zit en dat kan vuil zijn en misschien is dat de oorzaak dat het warm wordt door statisch van wrijving.

Hoeveel wattage je gebruik voor de laptop maak niks uit maar het moet wel de minimum zijn en in uw geval is dat 65 watt.

Batterij kopen is nog te doen (6600mA kan je langer mee werken)

Adapter is gunstig = 90 watt

Link naar reactie
Delen op andere sites

 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...