Ga naar inhoud

E-reader plots niet meer leesbaar


computeboy
 Delen

Aanbevolen berichten

Hallo allemaal

 

Daarnet wou ik een nieuw ebook op mijn e-reader zetten, maar deze wil niet meer openen op mijn computer. Ik dacht even dat het aan mijn pc lag, maar op de pc van mijn ouders gebeurt net hetzelfde. Iemand die weet wat het probleem kan zijn? De e-reader wordt wel herkend door Windows en verschijnt in "Deze PC" en "Schijfbeheer", maar de partitie is niet toegewezen staat er.

Als ik de e-reader wil openen in "Deze PC" krijg ik de melding "Plaats een schijf of een ander geschikt medium in (G:)". Na wat opzoekwerk zou ik de e-reader eens uit de computer verwijderd hebben zonder hem veilig te verwijderen, maar voor zover ik mij herinner heb ik hem steeds veilig verwijderd.

 

Iemand een oplossing of suggestie?

Link naar reactie
Delen op andere sites


Wat is het merk en type van je e-reader?

Met Kobo e-readers zijn problemen opgetreden bij sommige versies van Windows 10:

1. http://answers.microsoft.com/nl-nl/insider/forum/insider_wintp-insider_devices/kobo-e-reader-wordt-niet-meer-herken-in-build/2c5cc1a8-9a15-4532-bc91-4187ef32de9a?auth=1

2. http://www.helpmij.nl/forum/showthread.php/897935-windows10-versus-e-reader-Kobo

Mededeling van Kobo in post #7 van laatstgenoemde topic: " Uw kunt in mid/eind September een update verwachten op de eReader. Tot die tijd raden wij uw aan te synchroniseren via WiFi."

 

Als jij geen Kobo e-reader hebt, vermeld dan merk en type van de e-reader. Geef ook door welke versie van Windows er staat op jouw pc en op de pc van je ouders.

Niet dat ik je dan verder kan helpen, maar andere helpers zullen die informatie nodig hebben.

Link naar reactie
Delen op andere sites


  • 4 weken later...

Ik heb goed nieuws voor je. Er is een update geweest voor Windows 10, waarna de inhoud van de Kobo e-reader weer zichtbaar is in de Verkenner.

Het gaat om deze update:

 

57d13299c6c39-cum_win_10_update_voor_Kob

 

Omdat alle updates voor Windows 10 automatisch geïnstalleerd worden, zul jij die update intussen ook wel hebben. Natuurlijk kun je dat even controleren via Start > Instellingen > Bijwerken en beveiliging > Windows Update > Geschiedenis van uw updates.

Ik heb het gecheckt op mijn eigen Kobo Aura, en inderdaad, ik kan de inhoud van de e-reader weer bekijken via de Verkenner van Windows 10.

 

Met dank aan Quandor: http://www.helpmij.nl/forum/showthread.php/897935-windows10-versus-e-reader-Kobo?p=5821605&viewfull=1#post5821605

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...