Ga naar inhoud

Rooster automatisch overnemen in weekrooster


Adile
 Delen

Aanbevolen berichten

Goedenavond,

Ik heb een bestandje waarin ik 2 sheets heb. Zie bijlage
Sheet 1 is een weekrooster waarin mijn uiteindelijke rooster overzicht moet komen, en sheet 2 is het rooster zoals ik het aangeleverd krijg.
Nu wil ik vragen of er iemand een formule weet waardaar de namen automatisch in het weekoverzicht overgenomen worden op de juiste plaats.
een VBA code zou nog mooier zijn mocht iemand er 1 hebben.

Gr Adile

Weekrooster.xls

Link naar reactie
Delen op andere sites

De reden dat ik dat vroeg is dat je een .xls-bestand plaatste, terwijl de 'normale' extensie voor een Excel 2013-bestand zonder macro's .xlsx is en voor een bestand mét macro's xlsm. Houd daar rekening mee.

In de oplossing in de bijlage is er vanuit gegaan dat beide bladen er altijd hetzelfde uitzien. In het blad "rooster" moeten dus de 7 datums ( x 12) altijd staan in kolom C beginnend in C2, de namen in  kolom F beginnend in F2, en de indeling per dag (5 ochtenden, 4 middagen, 3 nachten) moet ook steeds voor alle dagen hetzelfde zijn. Alleen dán werkt de oplossing goed. Klik op de knop in B3.

 

PC-Helpf Adile.xlsm

aangepast door alpha
Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 2 weken later...
 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.