Ga naar inhoud

Schermbeveiliging werkt nietmeer


roald 6

Aanbevolen berichten

Je kan dus wel in je scherm om de instellingen te wijzigen, maar het helpt je niet. klopt?  <<< ?

 

Even terug mijn vraag herhalen:

6 uren geleden, Passer zei:

enne: al geprobeerd een herstelpunt terug te zetten?

 

 

Ook zit ik te denken aan mal- en of spyware... Indien een herstelpunt niet helpt, gaan we eerst op dat terrein eens controle gaan doen.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Voor u gelezen:

 

Hallo, Aan hen bij wie de schermbeveiliging niet werkt de volgende 'oplossingen':
1: Als u Classic Shell of andere software van derden gebruikt kan dit een oorzaak zijn voor het niet werken van de schermbeveiliging.
2: Als u persoonlijke afbeeldingen gebruikt voor de schermbeveiliging, opgeslagen in OneDrive, blijkt dit in vele gevallen ook niet goed te werken.
3: De grootste boosdoener voor het niet werken van de schermbeveiliging blijken USB 2.0 apparaten te zijn zoals een toetsenbord of muis. Deze apparaten verstoren blijkbaar de 'niet-in-gebruik' toestand van Windows. Het enige wat u kan doen is de muis en of toetsenbord even afkoppelen en kijken of de schermbeveiliging het wel doet, of wachten op een update van Microsoft. Indien we andere oplossingen vinden of ons bekend gemaakt worden, hoort u dat van ons.
Mvg
Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.