Ga naar inhoud

PC Reviver


LapJeLief531

Aanbevolen berichten

Ik wil eerst voorop stellen dat ik geen deskundige ben op dit gebied. Daarom vertrouw ik graag op het oordeel van mensen die hier wat meer van weten.

Wanneer je reviews zoekt van PC Reviver, dan zijn die vaak lovend. Nader onderzoek duidt er dan op dat die reviews soms afkomstig zijn van de maker van dat programma: Reviversoft.

Dat is dus de slager die zijn eigen vlees keurt.

 

Wat doet PC Reviver? hier lees je er meer over: http://www.reviversoft.com/nl/pc-reviver/

Maar is het ook veilig om dat programma te gebruiken? Daarover verschilt men van mening. Het programma verwijdert onder andere niet meer gebruikte registersleutels. Hoe agressief gaat PC Reviver daarbij te werk? is dan de vraag. Als er sleutels verwijderd worden die nog wel nodig zijn, kunnen sommige programma's of Windows zelf niet goed meer werken.

 

Lees hier meer over Registry Reviver (ook van Reviversoft): https://www.pcwebplus.nl/phpbb/viewtopic.php?f=296&t=13207&p=92154&hilit=PC+Reviver#p92154

En hier een algemeen artikel over (de gevaren van) registercleaners: https://www.pcwebplus.nl/phpbb/viewtopic.php?f=232&t=5632

In dat laatste bericht staat nog een nuttige link: http://www.computeridee-totaal.nl/register-cleaner-zinvol-of-niet/

 

Zelf zou ik niet voor PC Reviver kiezen. Ik houd het bij het gratis CCleaner.

 

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.