Ga naar inhoud

@ toets op qwertyklavier werkt niet


Aanbevolen berichten

Je gereviseerde Dell heeft een toetsenbord (klavier zeggen jullie, Belgen), waarop het @-teken bijna helemaal rechts op de middelste rij letters staat.

Kijk eens op deze website en dan vooral naar de eerste afbeelding op die website: https://en.m.wikipedia.org/wiki/British_and_American_keyboards

Komt die afbeelding overeen met het klavier van jouw Dell? Zo ja, dan heb jij een Brits (UK) toetsenbord.

Om dat Britse toetsenbord ook goed te kunnen gebruiken moet je in Windows deze Engelse toetsenbordindeling toevoegen en als standaard zetten.

Zo doe je dat als je Windows 7 gebruikt: https://www.seniorweb.nl/tip/tip-toetsenbordinstelling-wijzigen-in-windows-7

Die informatie is voor Nederlandse gebruikers. In Nederland gebruiken wij niet de Nederlandse toetsenbordindeling, maar de indeling Verenigde Staten - internationaal. Het gaat echter om de werkwijze; jij zult de toetsenbordindeling Engels (UK) moeten toevoegen.

En hier informatie over het wijzigen van de toetsenbordindeling als jouw besturingssysteem Windows 10 is: https://www.seniorweb.nl/tip/tip-toetsenbordinstelling-wijzigen-windows-10

aangepast door porrelaar
Link naar reactie
Delen op andere sites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.