Ga naar inhoud

Verwijderen Emails


Gringo
 Delen

Aanbevolen berichten

Ik krijg steeds de melding dat mijn mailbox voor 80% vol is terwijl ik niets meer op mijn PC te vinden is.  Al mijn instellingen zijn juist en Proximus zegt dat zij niets kunnen doen.  Ik moet mijn mails via internet naar mijn account om alles te wissen.  Ik ben niet alleen met dit probleem, vrienden en mijn echtgenote.  Ik heb op mijn scherm ook geen rubriek "verwijderde items", en ik kan de verwijderde mails niet wissen en ze blijven dus op mijn account staan.  Heel vervelend.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Als je "Proximus mail gebruikt" zou het wel kunnen dat je er meerdere problemen mee zal hebben of krijgen als ik van jou was zou ik dit mail adres overzetten  naar een mailserver van outlook of gmail daar heb je geen problemen mee en dan is het ook een stuk veiliger. Ik heb het zelf ook gedaan met Proximus mail naar hotmail. Hiervoor heb ik contact opgenomen met proximus.

Link naar reactie
Delen op andere sites

 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.