Ga naar inhoud

Software installeren in Windows 10


Impala

Aanbevolen berichten

Hallo, ik probeer een officepakket te installeren als admin op deze win 10 machine, de setup start, toestemming gegeven dat de app wijzigingen mag aanbrengen op dit apparaat en verder gebeurt er niets. Heeft het iets te maken met de zgn. "applocker" en zo ja, hoe zet je dit uit? Of is er iets anders aan de hand. Malware Bytes heeft wat verwijderd, updates zijn geïnstalleerd, iemand enig idee wat het kan zijn? Bij voorbaat dank, groetjes.

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 2 weken later...

Hallo, dit is opgelost. Er was een probleem met het updaten van Windows 10. De laatste updates (o.a. de nieuwste onderdelenupdate) handmatig gedownload en zelf geïnstalleerd hebben ervoor gezorgd dat alle apps weer naar behoren werken. Eerst een aantal problemen verholpen met Malwarebytes en BullGuard (virussen die ervoor zorgden dat er geen updates automatisch geïnstalleerd werden) en daarna waren er geen problemen meer met o.a. Word en Dropbox. Dit item kan gesloten worden.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.