Ga naar inhoud

Grafische kaart gecrasht


Mama_Ann
 Delen

Aanbevolen berichten

Hallo,

de grafische kaart van de laptop van m'n oudste zoontje is gecrasht. Het is een grafische kaart die (volgens m'n man) in het moederbord ingebouwd is. We kunnen de laptop opstarten en horen ook het windows geluid, maar er komt geen beeld. Nu zei iemand ons dat we de driver weer moeten installeren, maar dat gaat toch niet, aangezien je geen beeld hebt. De grafische kaart is een Nvidia. M'n zoontje speelde spelletjes op de laptop, maar maakte ook z'n huistaken er op. Heeft er iemand een oplossing of moet er uitgekeken worden voor een nieuwe laptop. Laptop is een HP.

Link naar reactie
Delen op andere sites

We hadden al een gewone monitor aangesloten op de laptop, maar kregen ook geen beeld. Dus gaan we er van uit dat de grafische kaart gecrasht is. Voorlopig maakt m'n oudste zoontje z'n huistaken op de desktop, maar is uiteraard beter als hij dit op z'n eigen kamer kan doen. 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.