Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen.

Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!


xavery29

verborgen cellen in gedeelde map worden na opslaan zichtbaar bij andere gebruiker

Aanbevolen berichten

Beste leden,

Voor mijn werk heb ik een bestand gemaakt wat gedeeld wordt door meerdere gebruikers. In dit bestand zitten ook verborgen kolommen en rijen. Als ik bestand deel en opsla zijn alle verborgen delen ook daadwerkelijk verborgen. Als echter een gedeelde gebruiker het bestand opent krijgt hij de verborgen gegevens wel te zien.

Via google gezocht naar een bepaalde instelling maar moet eerlijk bekennen dat ik er weinig tot niks over terug kan vinden.

Weet iemand hier wat over? We werken met excel 2010. Ik heb geen voorbeeld bestand bijgevoegd want ik schat in dat dit niet veel meerwaarde heeft.

Alvast bedankt voor de te nemen moeite en zie graag oplossingen tegemoet.

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

 • Topicstarter
 •    0

  Hallo bucky,

   

  Je hebt gelijk. Excuses hiervoor. Ik heb de vraag afgelopen week op een ander forum gezet( helpmij.nl) en omdat ik daar geen enkele reactie op heb ontvangen en ik na weer heel lang zoeken geen oplossing kan vinden voor mijn probleem heb ik het vandaag neergelegd op dit forum en op computeridee.nl. Dit alles in de hoop op een oplossing.

   

  Ik realiseerde mij niet dat dit fijn zou zijn om dit expliciet er bij te vermelden

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites

  In onze forumregels staat het volgende:

  Op 6/7/2006 om 00:00, karel zei:

  Indien onze medewerkers vaststellen dat een vraag op meerdere fora is gepost, kan uw vraag tijdelijk en/of definitief "on hold" worden gezet. Dubbel werk voor onze "vrijwilligers" en bovendien kunnen verschillende adviezen elkaar doorkruisen. Geen goede methode om een probleem op te lossen. Onze medewerkers zullen u van deze tijdelijke en/of definitieve blokkering op de hoogte stellen

  Je hebt deze vraag ook gesteld op Computeridee en Helpmij.

  Op Computeridee heb je reeds een reactie gehad en daarom stel ik voor dat je daar verder gaat.

  Het topic hier wordt niet gesloten maar er zal waarschijnlijk niemand meer reageren totdat jij laat weten dat het is opgelost ofwel dat het elders niet tot een oplossing is gekomen en dat je hier verder wil gaan.

   

  PS: Misschien ook helpmij verwittigen dat je het probleem op meerdere forums hebt geplaatst en hen ook laten weten dat je voorlopig verder gaat met computeridee.

  aangepast door kweezie wabbit
  aanvulling

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites

  Logo

  OVER ONS

  PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

  ×
  ×
  • Nieuwe aanmaken...