Ga naar inhoud

Afbeeldingen automatisch invoegen


001eva

Aanbevolen berichten

Ik heb een fiche die automatisch wordt ingevuld met de functie verticaal zoeken op basis van gegevens in een tabel.

In de fiche geef ik een huisnummer in en dan worden de gegevens van dat huisnummer dus automatisch ingevuld.

In de tabel is er ook een verwijzing naar een fotonummer.

Telkens ik een ander huisnummer ingeef zou ook de juiste foto mee moeten verschijnen. Ofwel opgehaald uit een map met foto's, ofwel van op een ander tabblad waar alle foto's bv staan.

Probleem is dat de foto's niet vasthangen aan de cellen en dat ik dus een lege cel vind met bv verticaal zoeken, ipv de foto die boven die cel zweeft.

Hoe kan je dit oplossen?

Link naar reactie
Delen op andere sites

Foto's in je bestand zetten zou ik ten sterkste afraden aangezien dit de grootte van je bestand nadelig gaat beïnvloeden.

Aangezien het om een fiche gaat zou ik er een ActiveX-ImageObject inzetten dat je kan laden met LoadPicture("volledig pad naar je foto")

Het automatisch laten wisselen van foto doe je dan met een Change-event macro die reageert op de verandering van huisnummer.

Link naar reactie
Delen op andere sites

@001eva

 

Behalve op dit computerforum heeft u uw vraag tegelijkertijd gesteld op een ander computerforum en u wordt daar al geholpen.

Dubbel werk voor onze "vrijwilligers" en bovendien kunnen verschillende adviezen elkaar doorkruisen. Geen goede methode om een probleem op te lossen.

Om te zorgen dat u niet in verwarring komt door de verschillende instructies die worden gegeven zetten we dit topic ON HOLD.

 

Wordt het probleem niet opgelost laat ons weten.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.