Ga naar inhoud

Marcelloow
 Delen

Aanbevolen berichten

Ik zoek een manier om behalve een regel van een email rood af te vlaggen deze op nog een tweede manier te kunnen uitlichten. Voorheen kon je altijd kleur vlag kiezen nu alleen nog maar rood. Deze rode moet sowieso ook blijven maar ik zoek nog een manier om andere email ook ‘af te vlaggen’ met nog een kleur. Tevens wil ik dan dat deze hele regel van de mail een kleur krijgt.

 

ik heb al bij dat categoriseren zitten kijken maar als je daar iets aanmaakt en dit aan een mail koppelt verdwijnt de mail uit je lijst wat niet de bedoeling is, wie weet raad..?

Link naar reactie
Delen op andere sites

Je zou inderdaad denken dat hier het antwoord ligt, had dit ook gezien maar bij mij verdwijnt altijd de mail uit postvakIn als ik hem een catagorie toe wijs. Ik ga het nog eens verder bestuderen.

 

is er ook een mogelijkheid om de hele regel van een mail van een kleur te voorzien?

Link naar reactie
Delen op andere sites

Zoals ik reeds had gezegd weet ik niet veel van.

Maar als je een kleur geeft moet je ook sneltoets geven en waarschijnlijk is het zichtbaar als je sneltoets doet.

 

Dus Categoriseren en dan Alle categorieën en kleur en sneltoets kiezen dat beschikbaar is.

Zichtbaar maken??? --> op sneltoets die je koos.

 

5ab80ffb306de_2018-03-25(11).png.08b8f36ddbdd59c65ce9ede7d5412098.png

Link naar reactie
Delen op andere sites

Als je op uw emailadres of naam boven postvak-in met de rechtermuisknop op eigenschappen van gegevensbestand klik zie je mapgrootte en daar zie je alle mappen en submappen.

Bij eigenschappen van gegevensbestand zie je ook Bijwerken van kleurcategorieën doch ik kan op deze pagina (klik) niet goed lezen wat er staat omdat het Engels is. Het gaat wel over outlook 2007 doch ik denk dat het nu van toepassing is.

 

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...