Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

Vriendelijk verzoek: whitelist www.pc-helpforum.be in je adblocker.

Beste bezoeker. Je ziet deze tekst omdat een adblocker, plugin of andere software onze advertenties blokkeert. PC Helpforum helpt jaarlijks gratis duizenden mensen met computerproblemen. Deze website en server kunnen we enkel onderhouden dankzij de inkomsten uit advertenties. Vandaar een vriendelijk verzoek: whitelist onze site zodat we jullie gratis verder kunnen helpen. Klik hier om te lezen waarom en hoe je kunt whitelisten.sanderversteegh

kan FastReauthContext niet openen, Toegang geweigerd.

Aanbevolen berichten

Hallo mensen,
Ik probeerde vandaag TwinCAT te deinstalleren. Helaas kreeg ik een error: "Error 1402.Could nop open key: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\EAPSIMMethods\18\FastReauthContext. verify taht you have sufficient acces to the key, or contact your support personnel.

 

Na kort googelen kreeg ik de suggestie om de genoemde key machtigingen te controleren. Dit klonk ook wel als een logische stap als ik de error zo las. Dus ik opende oude vertrouwde register-editor om dit eens te bekijken. krijg ik bij de genoemde key de volgende foutmelding. "U bent niet gemachtigd om de huidige machtigingsinstellingen voor FastReauthContext weer te geven, maar u kunt wel wijzigingen in de machtigingen aanbrengen."
 

Nu vind ik dit een erg bijzondere melding aangezien ik de administrator en enige gebruiker ben van de computer. En ook kan ik nergens in de schermen daarna vinden hoe ik een bestaande gebruiker zou moeten toevoegen.
 

Heeft iemand enig idee hoe ik dit nu oplos en TwinCAT van mijn computer krijg?

Alvast bedankt voor de reacties.

 

Groetjes Sander.

2018-09-03 20_54_04-Window.png

2018-09-03 20_53_42-Window.png

2018-09-03 20_52_44-Window.png

2018-09-03 20_52_01-Window.png

2018-09-03 20_51_48-Window.png

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites


Er is blijkbaar nog geen enkel ander programma geïnstalleerd. Het gaat hier blijkbaar om een pas uitgevoerde schone installatie van Windows?

Zo ja, zijn alle updates van Windows al binnen en is de pc na de installatie van TwinCAD al eens herstart?

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

 • Topicstarter
 •    0

  Bedankt voor het idee, toch blijf ik het eerst liever nog even via de "normale"weg proberen aangezien een Register foutje als dit ook niet helemaal normaal is lijkt me.

  Zo'n third-party-software kan ik daarna altijd nog doen.

   

  Iniedergeval bedankt voor uw reacties.

  Met vriendelijke groetjes Sander

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites
  5 minuten geleden, sanderversteegh zei:

  toch blijf ik het eerst liever nog even via de "normale"weg proberen aangezien een Register foutje als dit ook niet helemaal normaal is lijkt me.

  Wat je ook nog eens kunt proberen is dat programma over de huidige installatie heen installeren en het na een herstart van de pc nog eens trachten te verwijderen.

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites

  Dit is een verouderd onderwerp. Heb je een gelijkaardige vraag? Start dan een nieuw topic in dit forumonderdeel aub.

  Doe mee aan dit gesprek

  Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

  Gast
  Reageer op dit topic

  ×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

    Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

  ×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

  ×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

  ×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


  Logo

  OVER ONS

  PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

  ×
  ×
  • Nieuwe aanmaken...

  Belangrijke informatie

  We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.