Ga naar inhoud

geen apparaat voor geluidsweergave


Dario De Moor
 Delen

Aanbevolen berichten

Hallo iedereen,

 

sinds deze middag heeft mijn laptop (HP Omen 15 ce000nb) geen geluid meer. Zoals de titel het al beschrijft krijg ik de melding dat er geen apparaat voor geluid is geinstalleerd alsook het rood kruisje.

Ik heb alles al geprobeerd, stuurprogramma's verwijderd, daarna pc opnieuw opgestart zodat deze weer zouden instaleren maar tevergeefs.

als laatste heb ik gewoon volledig mijn pc terug naar fabrieksinstelling gezet en nog altijd geen geluid.

 

Nu vind ik het raar als ik bij apparaat beheer onder de tab "besturing voor geluid" kijk ziet alles er in orde uit maar er is nog een tab "andere apparaten" en daar staat "intel HD audio" met een uitroepingsteken bij, dus ik denk dat het probleem daar moet zitten. Dit stuurprogramma ook al verwijderd, pc opnieuw opgestart zodat deze weer zou instaleren maar ook tevergeefs, het uitroepingsteken blijft. Bijwerken enzo helpt ook niet.

 

ik zal foto's bijvoegen zodat jullie zien wat ik bedoel. Hopelijk kan iemand mij helpen want ik game veel en zonder geluid is dit niet echt fijn LOL, zelfs als ik mijn koptelefoon inplug werkt het niet.

 

Als er nog specs nodig zijn, vraag maar gerust, heb dit nu even kort vermeld omdat ik al van deze middag 15u bezig ben (is nu 0u30) en ik geef het op.

 

Thx

Knipsel.PNG

Link naar reactie
Delen op andere sites


 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...