Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

Vriendelijk verzoek: whitelist www.pc-helpforum.be in je adblocker.

Beste bezoeker. Je ziet deze tekst omdat een adblocker, plugin of andere software onze advertenties blokkeert. PC Helpforum helpt jaarlijks gratis duizenden mensen met computerproblemen. Deze website en server kunnen we enkel onderhouden dankzij de inkomsten uit advertenties. Vandaar een vriendelijk verzoek: whitelist onze site zodat we jullie gratis verder kunnen helpen. Klik hier om te lezen waarom en hoe je kunt whitelisten.ruud

MP4 worden niet herkend op panasonic

  Aanbevolen berichten

  Heb usb stick met MP4 bestanden op, deze wordt herkend op tv als ik hem via bluerayspeler afspeel, het is te zeggen dan zit de usb in de blueray. Sony TV ook hier herkent de TV de stick niet maar ligt er misschien aan dat ik geen afstandsbediening meer heb om op TV te zoeken.

   

  Doch als ik stick dan in usb van andere TV panasonic (5 jaar oud) steekt zegt de TV dat hij usb heeft gezien en vindt deze ook maar via menu en video afspelen krijg ik dan de melding

  dat er geen compatible bestanden gevonden zijn?

   

  Tv is standalone op slaapkamer.

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites

  Dat kan dat TV geen MP4 kan afspelen.

  Om welke model is TV Panasonic.

  Dan kunnen we kijken of er een update of app bestaat voor zoiets.

   

  aangepast door stegisoft

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites

  Logo

  OVER ONS

  PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

  ×
  ×
  • Nieuwe aanmaken...

  Belangrijke informatie

  We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.