Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

Vriendelijk verzoek: whitelist www.pc-helpforum.be in je adblocker.

Beste bezoeker. Je ziet deze tekst omdat een adblocker, plugin of andere software onze advertenties blokkeert. PC Helpforum helpt jaarlijks gratis duizenden mensen met computerproblemen. Deze website en server kunnen we enkel onderhouden dankzij de inkomsten uit advertenties. Vandaar een vriendelijk verzoek: whitelist onze site zodat we jullie gratis verder kunnen helpen. Klik hier om te lezen waarom en hoe je kunt whitelisten.eniavaswen

JPG beschadigd na recovery

  Aanbevolen berichten

  Deze morgen heb ik per ongeluk een map met foto's van mijn SD-kaart gewist. Ik heb de foto's intussen wel kunnen recoveren via Recuva, maar een groot deel is beschadigd. Als ik de foto's probeer te openen krijg ik de foutmelding dat de bestandsindeling niet gelezen kan worden. Ik vermoed dat het gaat om foto's die ik intussen al bewerkt had met een fotobewerkingsprogramma.

  Weet iemand of er een (gratis) manier is om dit toch nog te herstellen?

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites

  eniavaswen,

   

  welkom op PCH.

   

  Ik vrees dat ik je geen goed nieuws kan geven: als Recuva bestanden terughaalt maar ze zijn beschadigd, dan betekent dit dat ze niet meer te herstellen zijn omdat er gegevens van al die beschadigde bestanden ontbreken.

  'de bestandsindeling kan niet gelezen worden': misschien is er toch nog een kleine hoop: hebben die teruggehaalde bestanden een jpg-extensie? Zo niet, dan kan je eens proberen met de extensie ervan te wijzigen in jpg en ze dan proberen open te krijgen. Maar ik vrees ervoor...

   

  (of er zou iemand nog betere ideeën moeten hebben?)

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites
 • Topicstarter
 •    0

  Daar was ik al bang voor. Het zijn idd jpg's. Ik heb er intussen nog een ander programma op losgelaten. Die kan van sommige foto's een deel terughalen, maar niet volledig. Ik zal me erbij moeten neerleggen dat ik ze kwijt ben.

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites  Logo

  OVER ONS

  PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

  ×
  ×
  • Nieuwe aanmaken...

  Belangrijke informatie

  We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.