Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!


Opa Andre

windows mail 2012

  Aanbevolen berichten

  Dag meneer abbs,

   

  Waarschijnlijk weet je ook raad met volgend probleempje.  Bij het verwijderen (schift ingedrukt +delete) van  enkele gegroepeerde  mails onder een zelfde titel (bv een oorspronkelijke mail, gevolgd door een antwoord mail en eventueel een wederantwoord mail) verschijnt er een venstertje "Er is een onverwachte fout opgetreden" en kan ik deze gegroepeerde mails niet terzelfdertijd verwijderen.  Als ik dan mail per mail aanpak, lukt het mij wel om de mails  één per één te verwijderen.

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites

   

  Op 13/11/2018 om 14:09, Opa Andre zei:

  Er is een onverwachte fout opgetreden"

  Dit is een algemene fout en soms moeilijk te vinden, als je een groeps- mail aanmaak type de groepsnamen niet in het adresvak maar gebruik je adresboek om de namen toe te voegen aan een groepsmail.

  De fout kan optreden door een storing in een naam of de puntkomma's (;), staan niet goed.

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites


  Logo

  OVER ONS

  PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

  ×
  ×
  • Nieuwe aanmaken...

  Belangrijke informatie

  We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.