Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

abbs

Moderator
 • Aantal items

  3.415
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door abbs

 1. Hallo, Ga naar de map Downloads open die en sleep het programma FRST daaruit naar het bureaublad! Download fixlist.txt uit de bijlage naar het bureaublad, waar ook FRST.exe aanwezig is. fixlist.txt<==klik hierop. Klik met de rechtermuisknop op FRST.exe en kies voor de optie Als administrator uitvoeren. Druk op de Fixen knop. Er zal u een logbestand aangemaakt worden (Fixlog.txt) op dezelfde plaats vanwaar de 'tool' is gestart. Voeg dit logbestand als bijlage toe aan het volgende bericht. Een handleiding via een filmpje van Farbar Recovery Scan Tool kan je HIER vinden.
 2. abbs

  kan FastReauthContext niet openen, Toegang geweigerd.

  Hallo, Nee zolang hoort dat niet te duren, we gaan het anders aanpakken: Klik met de rechtermuisknop op FRST.exe en kies voor de optie Als administrator uitvoeren. Zorg dat de volgende optie is aangevinkt: Druk op de knop Scannen. Na de scan worden 2 logbestanden gemaakt (FRST.txt en Addition.txt) op dezelfde plaats vanwaar de 'tool' is gestart. Voeg deze log bestanden als bijlage toe in je volgende bericht.
 3. abbs

  kan geen verbinding maken met Windows services

  Hallo, Probeer eens systeemherstel naar een punt voor dit probleem: https://www.windows-helpdesk.nl/7-systeemherstel/
 4. abbs

  kan geen verbinding maken met Windows services

  Hallo, Lees allereerst even het onderstaande voordat u verdergaat met de gegeven instructies! Deze info is niet bedoeld om u te laten schrikken, maar om u alert te maken op bepaalde zaken. Door het gebruik van tools kunnen instellingen veranderen of hersteld worden waar we niets aan kunnen doen. Lees ook de gegeven instructies goed door. Maak ook tijdig back-ups van al uw belangrijke bestanden: Alle documenten, Favorieten (Bladwijzers), E-Mails, Contactpersonen enz. (dit is aangeraden om altijd te doen, ook al mankeert er niets aan uw pc) Schakel de actieve anti-virus software tijdelijk uit. Deze kunnen conflicteren met de gebruikte tools en de werking nadelig beïnvloeden, Na het uitvoeren van de tools kunt u uw anti-virus software weer inschakelen tot het moment dat u opnieuw het advies krijgt om deze uit te schakelen. Voeg alle logbestanden als bijlage toe aan uw bericht, lees hier hoe u de logbestanden als bijlage kunt toevoegen. Indien er een handleiding bij een tool staat lees die dan eerst door, ziet u dat we programma's laten verwijderen die u liever wilt behouden, vraag dan waarom we dit laten doen (de meeste zijn malware/adware programma's) Mocht iets niet geheel duidelijk zijn of niet lukken, geef dit dan even aan voordat u verder gaat met de gegeven instructies. Start op in veilige modus en voer dan Windows repair uit.
 5. abbs

  kan geen verbinding maken met Windows services

  Hallo, Zou je de laptop eens bedraad willen aansluiten en kijken of je dan internet heb, voer dan Windows Repair Free uit.
 6. abbs

  kan FastReauthContext niet openen, Toegang geweigerd.

  Hallo, Schakel uw antivirussoftware tijdelijk uit en start Zoek.exe nogmaals. Sluit eerst alle openstaande programma's en browsers. Kopieer nu onderstaande code en plak die in het grote invulvenster: Note: Dit script is speciaal bedoeld voor deze computer, gebruik dit dan ook niet op andere computers met een gelijkaardig probleem. C:\Users\Sander\AppData\Local\Temp;fs TcAdsWcfHost;s E:\TwinCAT;fs Klik nu op de knop "Run script". Wacht nu geduldig af tot er een logje opent (dit kan na een herstart zijn als deze benodigd is). Mocht na de herstart geen logje verschijnen, start zoek.exe dan opnieuw, de log verschijnt dan alsnog. Voeg nu het geopende logbestand in het volgende bericht als bijlage (Dit logbestand kunt u tevens terug vinden op de systeemschijf als C:\Zoek-results.log.) Herstart nogmaals je pc. Hoe draait de pc en zijn er meldingen anders kan je TwinCAT weer proberen te installerfen.
 7. abbs

  kan geen verbinding maken met Windows services

  Hallo, Dan gaan we het anders proberen. Download Windows Repair Free. Klik met de rechtermuisknop op tweaking.com_windows_repair_qaio en klik op de optie "Alles uitpakken". Dubbelklik op de map om die te openen, Dubbelklik vervolgens op Repair_Windows om de tool te starten. Windows Vista, 7 en 8 gebruikers dienen de tool als "administrator" uit te voeren door middel van de rechtermuisknop en kiezen voor Als Administrator uitvoeren. Klik bovenin op het tabblad Repairs, Klik vervolgens op Open Repairs. Klik bovenin op het vinkje voor All Repairs (44) (Windows..............) en alles is uit gevinkt. Plaats nu alleen een vinkje voor de volgende items; 01 Reset Registry Permissions 04 Register System Files 05 Repair WMI 20 Repair MSI 25 Restore Important Windows Services En klik daarna op Start Repairs. Laat hem rustig zijn gang gaan er openen allerlei CMD schermen tot je de melding krijgt dat je pc moet herstarten. Is nu de melding weg?
 8. abbs

  kan geen verbinding maken met Windows services

  Hallo, In het zoekveld moet je services.msc plaatsen.
 9. abbs

  kan geen verbinding maken met Windows services

  Hallo, Kijk het volgende eens na: Klik 1 keer op Start -- typ dan: services.msc en klik in het vakje daarboven op "services" scroll in de lijst die verschijnt naar de service met de naam Group Policy Client. Dubbelklik op die regel. In een normaal systeem is het Opstarttype 'Automatisch' en is de service Gestart. (zie de rode pijl) Anders zet je de service via eigenschappen daar op.
 10. abbs

  kan FastReauthContext niet openen, Toegang geweigerd.

  Hallo, Met zoek.exe is het niet goed gegaan voer het nog eens uit met deze code: Neem er de tijd voor en meestal word gevraag voor een herstart dan weet je dat zoek.exe klaar is. firefoxlook; torpigcheck; emptyfolderscheck;delete chromelook; standardsearch; filesrcm; services-list; startupall;
 11. abbs

  Installatieproblemen bij WINDOWS 10

  Hallo, Ik heb @droske gevraagd om je te helpen met Windows 10 erop te zetten.
 12. abbs

  Installatieproblemen bij WINDOWS 10

  Hallo, Ik vind dit apart want er is zoveel malware verwijderd, of je bent gewent dat de pc zo liep. Je mag mij laatste stap doen hierna kan @doske kijken of hij je verder kan helpen. Met het onderstaande tool ruim je de tools op die we hebben gebruikt: Download Delfix - Alternatieve downloadlink by Xplode naar het bureaublad. Dubbelklik op Delfix.exe om de tool te starten. Zet een vinkje voor het volgende item: Remove disinfection tools Klik nu op "Run" en wacht geduldig tot de tool gereed is. Wanneer de tool gereed is wordt er een logbestand aangemaakt. Dit hoeft je echter niet te plaatsen. Note: Start je pc hierna opnieuw op, mochten er nog programma's of log bestanden aanwezig zijn mag je die handmatig verwijderen. Maak indien nodig ook een nieuw herstelpunt (als je die aan heb staan) Handleiding.
 13. abbs

  Installatieproblemen bij WINDOWS 10

  Hallo, Sluit alle programma's en internet browsers. Internet browsers zullen anders automatisch afgesloten worden. Start opnieuw ZHPCleaner. Rechtsklik op ZHPCleaner.exe en klik op "Als administrator uitvoeren". Klik op "Scanner" en wacht geduldig tot dit klaar is. Klik op "Repareer". Er verschijnt een nieuw venster met een aantal knoppen. Klik op de knop "Repareer". Wacht de reparatie geduldig af. Na afloop staat er een tekstbestand met de naam ZHPCleaner.txt op je bureaublad, post deze als bijlage in je volgend bericht. (Het logbestand kan je ook terugvinden in de map %AppData%\ZHP.) Hoe draait de pc nu na zo'n grote schoonmaak beurt?
 14. abbs

  Installatieproblemen bij WINDOWS 10

  Dat is Malwarebytes weer ik heb nu om ZHPCleaner gevraagd.
 15. abbs

  Installatieproblemen bij WINDOWS 10

  Hallo, Je heb/had toch een hele erge besmette pc, als we helemaal klaar zijn (zowel ik als droske) dan wil ik toch even met je doornemen wat je het beste kan gaan doe aan beveiliging en downloaden van internet. Schakel uw Antivirussoftware tijdelijk uit en download ZHPCleaner via de volgende link:- ZHPCleaner. Klik op daar en sla het op je bureaublad op. Sluit alle programma's en internet browsers. Internet browsers zullen anders automatisch afgesloten worden. ZHPCleaner uitvoeren Rechtsklik op ZHPCleaner.exe en klik op "Als administrator uitvoeren". Klik op de knop "Akkoord" als je dit programma voor de eerste keer gebruikt. Klik op "Scanner" en wacht geduldig tot dit klaar is. Let op: Laat het programma nog niets repareren! Na afloop staat er een tekstbestand met de naam ZHPCleaner.txt op je bureaublad, post deze als bijlage in je volgend bericht. (Het logbestand kan je ook terugvinden in de map %AppData%\ZHP.)
 16. abbs

  Installatieproblemen bij WINDOWS 10

  Hallo, In je logje van Malwarebytes staat dat je niks heb laten opruimen maar dat moet wel. Scan opnieuw en laat wat is gevonden verwijden (kijk eerst of alles is aangevinkt) Na het scannen: Als er bedreigingen zijn gevonden: Klik op "Verwijder geselecteerde" en daarna op "Voltooien". Er kan gevraagd worden om de computer opnieuw op te starten. Doe dat dan en start daarna opnieuw MBAM. Plaats dat logje weer als bijlage.
 17. abbs

  taakbeheer

  Hallo, Bedankt en graag gedaan (dan doe ik hier )
 18. abbs

  Installatieproblemen bij WINDOWS 10

  Oker, dan hoef je die niet meer te doen, doe het volgende:L Download MalwareBytes' Anti-Malware (website). (het bestand mbam-setup-x.xx.x.xxxx.exe wordt dan gedownload) Na het downloaden, dubbelklik erop om het programma te installeren. Verander geen instellingen tijdens de installatie. De eerste keer na installatie krijg je een aantal mogelijkheden: Let op: Haal het vinkje weg bij Start de gratis probeer versie van Malwarebytes Anti-Malware Premium. Als je een antivirus-programma actief hebt, stop dat dan eerst. Het scannen met MBAM gaat dan een stuk sneller. In het opstartscherm van Malwarebytes' Anti-Malware, klik op de knop "Scan Nu". Als de melding verschijnt "Er zijn updates beschikbaar", klik dan op "Nu Bijwerken". Het scannen start daarna automatisch. Het scannen kan een tijdje duren, dus wees geduldig. Na het scannen: Als er bedreigingen zijn gevonden: Klik op "Verwijder geselecteerde" en daarna op "Voltooien". Er kan gevraagd worden om de computer opnieuw op te starten. Doe dat dan en start daarna opnieuw MBAM. Klik in Malwarebytes op "Geschiedenis > Programmalogboeken". Klik op het recentste "Scanlogboek". Klik op Exporteer en kies Tekstbestand (*.txt). Vul een bestandsnaam in en bewaar het op je bureaublad zodat je het makkelijk terugvindt. Post het logbestand als bijlage in je volgend bericht. Hoe u een bijlage kunt toevoegen aan het bericht leest u hier.
 19. abbs

  taakbeheer

  Hallo, Doe het volgende eens: Selecteer Start en selecteert u vervolgens Instellingen > Privacy > Activiteitenoverzicht. Selecteer onder Activiteitenoverzicht wissen de optie Wissen. Herstart je pc en kijk of het bestand dan weg is.
 20. abbs

  Installatieproblemen bij WINDOWS 10

  Hallo, Dan help ik verder met het schoon maken van je pc en daarna mag en kan @droske aan de gang. Stap 1. Download fixlist.txt uit de bijlage naar het bureaublad, waar ook FRST.exe aanwezig is. fixlist.txt Klik met de rechtermuisknop op FRST.exe en kies voor de optie Als administrator uitvoeren. Druk op de Fixen knop. Er zal u een logbestand aangemaakt worden (Fixlog.txt) op dezelfde plaats vanwaar de 'tool' is gestart. Voeg dit logbestand als bijlage toe aan het volgende bericht. Een handleiding via een filmpje van Farbar Recovery Scan Tool kan je HIER vinden. Stap 2. Schakel uw antivirussoftware tijdelijk uit en download de Junkware Removal Tool naar het bureaublad. Junkware Removal Tool uitvoeren Wanneer u problemen ondervindt bij het uitvoeren van dit programma of bepaalde foutmeldingen te zien krijgt laat dit dan even weten in uw bericht. Klik met de rechtermuisknop op JRT.exe en kies voor de optie "Als administrator uitvoeren". Druk bij het commandprompt venster op een willekeurig toets om door te gaan, vervolgens zal er een back-up van het register gemaakt worden. De tool zal vervolgens het systeem scannen. De scan kan afhankelijk van je systeemspecificaties soms vrij lang duren, wacht geduldig af. Als de scan gereed is zal er een logje (JRT.txt) op het bureaublad opgeslagen worden en automatisch worden geopend. Voeg dit logbestand als bijlage toe aan uw volgende bericht.
 21. abbs

  Trage laptop

  Hallo, Verwijder de oude Java 8 Update 101 en installeer de nieuwste: https://www.java.com/nl/download/ Zorg dat deze altijd up-to-date blijft. Hierna mag je de laatste stap doen. Met het onderstaande tool ruim je de tools op die we hebben gebruikt: Download Delfix - Alternatieve downloadlink by Xplode naar het bureaublad. Dubbelklik op Delfix.exe om de tool te starten. Zet een vinkje voor het volgende item: Remove disinfection tools Klik nu op "Run" en wacht geduldig tot de tool gereed is. Wanneer de tool gereed is wordt er een logbestand aangemaakt. Dit hoeft je echter niet te plaatsen. Note: Start je pc hierna opnieuw op, mochten er nog programma's of log bestanden aanwezig zijn mag je die handmatig verwijderen. Maak indien nodig ook een nieuw herstelpunt (als je die aan heb staan) Handleiding.
 22. Ik vind het wel een slecht resultaat als je dit abonnement heb: fibernet 100 naar fibernet 200 Doe de laptop eens bedraad aansluiten en dan een speedtest.
 23. abbs

  Trage laptop

  Hallo, Hoe draait de pc nu na deze schoonmaakbeurt?
 24. Hallo, Doe eens een speedtest: Ga naar de website speedtest en klik in het midden van het scherm op GA. Wacht tot dit klaar is en klik dan rechts boven op RESULTATEN. Op de pagina die opent klik rechts onder op het teken zie bij nummer 1. In het schermpje wat opent kopier en plak de link onder Forum zie nummer 2. in je volgende antwoord.
 25. abbs

  Installatieproblemen bij WINDOWS 10

  Hallo, Ja ik ben bang van wel en dat je die filmpjes opnieuw moet gaan opzoeken. Voer AdewC,leaner maar weer uit en laat alles weer verwijderen. Ik moet nu weg dus kan je niet verder helpen ben er misschien vanavond.
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.