Ga naar inhoud

abbs

Moderator
  • Items

    6.237
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door abbs

  1. abbs

    script fout.

    Ik zie geen https link? Dus ik denk toch dat het aan die link in die mail ligt. Verder krijg je bij geen andere link deze melding toch?
  2. abbs

    script fout.

    Kan je de link eens plaatsen.
  3. abbs

    script fout.

    Kon je nog zien bij welke website de melding kwam?
  4. Hallo, Neem het volgende filmpje eens door om hem te resetten.
  5. Maar als hij daarom vraagt vul dan eens de nieuwe gegevens in van je nieuwe internetaanbieder.
  6. Hallo, Als je de printer via wifi wilt gebruiken zou je willen gaan gebruiken moet je die toch verander, hier een mooi filmpje.
  7. abbs

    script fout.

    Dat is goed want het heeft te maken met een fout op een website.
  8. abbs

    script fout.

    Hallo, Wanneer krijg je deze melding, bij het openen van een website zo ja welke?
  9. Dan heeft de fix zijn werk gedaan, kijk het even 2dagen aan en blijft het goed mag je de gebruikte tools met logjes weer verwijderen.
  10. Hallo, Hoe staat het hierna met je probleem (die meldingen).
  11. Hallo, Ga naar de map Downloads open die en sleep de tool FRST daaruit naar je bureaublad , Let op: Dit script is speciaal bedoeld voor deze PC, gebruik dit dan ook niet op andere PC's met een gelijkaardig probleem. Download fixlist.txt uit de bijlage naar het bureaublad, waar ook FRST.exe aanwezig is. Klik met de rechtermuisknop op FRST.exe en kies voor de optie Als administrator uitvoeren. Druk op de Fixen knop. Er zal u een logbestand aangemaakt worden (Fixlog.txt) op dezelfde plaats vanwaar de 'tool' is gestart. Voeg dit logbestand als bijlage toe aan het volgende bericht. Een handleiding via een filmpje van Farbar Recovery Scan Tool kan je HIER vinden. fixlist.txt
  12. abbs

    Foto bij start

    Oke, maar als ik op 5 klik gebeurt er niks (Uw foto aanpassen) 🫢
  13. abbs

    Foto bij start

    @Passer jij geeft de uitleg voor Windows 10 en @Theo2602 heeft voor Windows 11 nodig.; Bron: https://support.microsoft.com/nl-nl/win ... e7e5e10939
  14. Die exsterne schijf kan je beschouwen als verloren, het enig wat je nog kan doen is om te kijken via Recuva de bestanden te vinden op de "bron" waar ze stonden. En dan nog een tip, zorg altijd dat je belangrijke bestanden 2x heb dus mop 2 aparte plaatsen of een 2de schijf en een exsterne schijf of cloud. Is er 1 verloren gegaan kan je altijd dat weer doen.
  15. Dan hoop ik dat Recuva lukt, maar proberen kan altijd.
  16. Hallo, Je kan eens kijken of het met Recuva lukt: https://www.silicon-power.com/web/nl/download-Recuva En ik hoop dat je niet zoiets heb gekocht: https://www.pcwebplus.nl/hardware-kopen-bij-een-chinese-webwinkel-let-goed-op/
  17. beeld: Hiermee zou je normaal moeten kunnen werken, heb je dat met meerdere browsers dat de pagina's traag openen?
  18. Aan je e-mail probleem kunnen wij weinig doen, dit kan komen doordat e e-mail adres in verkeerde handen is gekomen doordat site waar je deze heb achter gelaten zijn gehack of door verkocht. Het is aan te raden meerdere e-mail adressen te hebben één voor privé en één voor online zaken. Doe eens een speedtest: Ga naar de website speedtest <-- Klik hierop) en klik in het midden van het scherm op GA. Wacht tot de scan klaar is en klik op het icoon bij nummer 1. In het schermpje wat opent kopieer en plak de link onder Forum zie nummer 2. in je volgende antwoord.
  19. Er staan geen erge dingen of virussen op je pc, maar we kunnen wel wat op gaan ruimen. App Explorer staat 3x in je programmalijst deze kunnen allemaal weg, dit word gebruikt om onnodige programma's aan te bevelen. Ook staan er nog restanten van je oude virusscanner erop Norton, die gaan we via de fix verwijderen. Stap 1. Weg gaan naar Programma's en onderdelen: Klik Windows knop plus R tegelijk in. . Type appwiz.cpl in en klik OK. Zoek de volgende programma's, klik met je rechtermuis knop erop en kies Verwijderen. App Explorer App Explorer App Explorer Volg de de-installatie instructies van het programma zelf op. Start indien nodig opnieuw op. Stap 2. Let op: Dit script is speciaal bedoeld voor deze PC, gebruik dit dan ook niet op andere PC's met een gelijkaardig probleem. Download fixlist.txt uit de bijlage naar het bureaublad, waar ook FRST.exe aanwezig is. Klik met de rechtermuisknop op FRST.exe en kies voor de optie Als administrator uitvoeren. Druk op de Fixen knop. Er zal u een logbestand aangemaakt worden (Fixlog.txt) op dezelfde plaats vanwaar de 'tool' is gestart. Voeg dit logbestand als bijlage toe aan het volgende bericht. fixlist.txt
  20. Hallo, Frst heeft zijn werk gedaan, hoe draait nu je pc?
  21. Als het de virusscanner was dan die uitzetten tijdens het downloaden en uitvoeren daarna je virusscanner weer aanzetten.
  22. Je krijgt dan de mogelijkheid om het toe testaan. Indien de volgende melding verschijnt, klik op Meer informatie > Toch uitvoeren.
  23. Volgens mij niet, je heb alleen een verkeerde app gedownload waardoor er geld via je creditcard word gestolen: https://getsby.com/creditcardfraude-vijf-oplichtingstrucs-waarvoor-je-moet-oppassen/ Wil je 100% veilig gevoel hebben zou je je mobiel weer terug moeten zetten naar fabrieks installatie, hierdoor je je mobiel weer schoon maar je ben alles kwijt wat je erop heb gezet. Dus vele app moet je opnieuw installeren en voor je foto's en instellingen een backup maken, lukt je dat niet kan je langs een telefoonwinkel.
  24. Ja ergens is iets mis gegaan, moest je bij die app voor je auto je creditcard nr invullen?? In deze weg moet je zoeken want daar zijn betalingen ineens van gedaan.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.