Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

abbs

Moderator
 • Aantal items

  3.525
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door abbs

 1. Hallo, Ja behoud AVG maar als antivirus scanner en de gratis Malwarebytes als malware scanner in plaats van Adaware. Malwarebytes kan je laten staan en één maal in de week (na te hebben geupdate) je pc mee scannen. Hier de handleiding hoe je Mbam instelt als gratis: https://www.pcwebplus.nl/phpbb/viewtopic.php?f=325&t=21101 Met het onderstaande tool ruim je de tools op die we hebben gebruikt: Download Delfix - Alternatieve downloadlink by Xplode naar het bureaublad. Dubbelklik op Delfix.exe om de tool te starten. Zet een vinkje voor het volgende item: Remove disinfection tools Klik nu op "Run" en wacht geduldig tot de tool gereed is. Wanneer de tool gereed is wordt er een logbestand aangemaakt. Dit hoeft je echter niet te plaatsen. Note: Start je pc hierna opnieuw op, mochten er nog programma's of log bestanden aanwezig zijn mag je die handmatig verwijderen. Maak indien nodig ook een nieuw herstelpunt (als je die aan heb staan) Handleiding. Hierna zijn we klaar
 2. Hallo, Hoe log je in bij Facebook? Via een browser en zo ja welke? Of via een APP (Windows 10)?
 3. Hallo, Zorg dat je de nieuwste versie van AVG op deze pc heb staan:, is dat niet zo doe dat nu als eerste: AVG: https://www.avg.com/nl-nl/free-antivirus-download Hoe draait de pc hierna?
 4. Eindelijk kan ik met zoiets kleins mijn geheugen uitbreiden, zodat ik nog meer kan opslaan en niet zelf hoef te onthouden.
 5. Hallo, Zou je eens een printscreen willen plaatsen van deze melding.
 6. Hallo, 1. Ga naar Start > Configuratiescherm > (Programma's en Onderdelen) en verwijder daar het onderstaande indien aanwezig. adaware antivirus AVG Web TuneUp NativeDesktopMediaService 2. Reset Google Chrome. 3. Download fixlist.txt uit de bijlage naar het bureaublad, waar ook FRST.exe aanwezig is. fixlist.txt Klik met de rechtermuisknop op FRST.exe en kies voor de optie Als administrator uitvoeren. Druk op de Fixen knop. Er zal u een logbestand aangemaakt worden (Fixlog.txt) op dezelfde plaats vanwaar de 'tool' is gestart. Voeg dit logbestand als bijlage toe aan het volgende bericht. 4. Download AdwCleaner by Malwarebytes naar het bureaublad. Klik met de rechtermuisknop op AdwCleaner en kies voor de optie Als administrator uitvoeren. Klik vervolgens op de knop Nu scannen. Wanneer de scan gereed is klikt u vervolgens op de knop Reiniging en Reparaties. Klik vervolgens in het informatiescherm op Schoonmaken en nu opnieuw opstarten. Nadat de computer opnieuw is opgestart wordt AdwCleaner automatisch geopend, klik op Logbestand bekijken. Plaats dit logbestand als bijlage in het volgende bericht. (Dit logbestand kunt u tevens terug vinden op de systeemschijf als C:\AdwCleaner\Logs\AdwCleaner[C00].txt.)
 7. Hallo, Start de pc in veilige modus op en voer dan AdwCleaner uit (zet die eerst op een USB-stick via een andere pc). Lukt dit niet gaan we het anders doen.
 8. Hallo, Download AdwCleaner by Malwarebytes naar het bureaublad. Klik met de rechtermuisknop op AdwCleaner en kies voor de optie Als administrator uitvoeren. Klik vervolgens op de knop Nu scannen. Wanneer de scan gereed is klikt u vervolgens op de knop Reiniging en Reparaties. Klik vervolgens in het informatiescherm op Schoonmaken en nu opnieuw opstarten. Nadat de computer opnieuw is opgestart wordt AdwCleaner automatisch geopend, klik op Logbestand bekijken. Plaats dit logbestand als bijlage in het volgende bericht. (Dit logbestand kunt u tevens terug vinden op de systeemschijf als C:\AdwCleaner\Logs\AdwCleaner[C00].txt.) Klik met de rechtermuisknop op FRST.exe en kies voor de optie Als administrator uitvoeren. Zorg dat de volgende optie is aangevinkt: Druk op de knop Scannen. Na de scan worden 2 logbestanden gemaakt (FRST.txt en Addition.txt) op dezelfde plaats vanwaar de 'tool' is gestart. Voeg deze log bestanden als bijlage toe in je volgende bericht.
 9. Hallo, Ik ga even je logjes doornemen.
 10. Hallo, Ik denk dat de meldingen/reclame in Chrome aanstaan, hier een mooie uitleg om het uit te zetten van @porrelaar. Link: https://www.pc-helpforum.be/topic/71082-ongewenste-reclame/page/3/?tab=comments#comment-558373
 11. Dat is goed hoor, bedankt en graag gedaan.
 12. Je kan Ccleaner in het Nederlands zetten > klik Opties > Instellingen > Taal Dat is goed ik wacht het af.
 13. Hallo, Ga in Ccleaner weer naar Opstarten en schakel de volgende eens uit: Yes HKCU:Run BingSvc © 2015 Microsoft Corporation C:\Users\Annie\AppData\Local\Microsoft\BingSvc\BingSvc.exe Yes HKCU:Run CCleaner Smart Cleaning Piriform Software Ltd "C:\Program Files\CCleaner\CCleaner64.exe" /MONITOR Yes HKLM:Run BCSSync Microsoft Corporation "C:\Program Files\Microsoft Office\Office14\BCSSync.exe" /DelayServices Yes HKLM:Run SunJavaUpdateSched Oracle Corporation "C:\Program Files (x86)\Common Files\Java\Java Update\jusched.exe" Sluit daarna Ccleaner en mag je de tool FRST weer opruimen: Download Delfix - Alternatieve downloadlink by Xplode naar het bureaublad. Dubbelklik op Delfix.exe om de tool te starten. Zet een vinkje voor het volgende item: Remove disinfection tools Klik nu op "Run" en wacht geduldig tot de tool gereed is. Wanneer de tool gereed is wordt er een logbestand aangemaakt. Dit hoeft je echter niet te plaatsen. Note: Start je pc hierna opnieuw op, mochten er nog programma's of log bestanden aanwezig zijn mag je die handmatig verwijderen. Maak indien nodig ook een nieuw herstelpunt (als je die aan heb staan) Handleiding. Als er verder hierna geen problemen meer zijn zijn we klaar.
 14. Hallo, Ik zie dat je Ccleaner al gebruikt we gaan eens kijken of we het opstarten iets kunnen versnellen. Start CCleaner op. Klik in de linker kolom op Cleaner. Klik achtereenvolgens op Analyseren en Schoonmaken. Klik vervolgens in de linker kolom op Register en klik op Scan naar problemen. Als er fouten gevonden worden klik je op Herstel geselecteerde problemen en OK. Dan krijg je de vraag om een back-up te maken, klik op JA. en kies dan Herstel alle geselecteerde fouten. Klik in de linker kolom op Gereedschap en vervolgens klik je op Opstarten Nu klik je rechtsonder in het programmavenster op Opslaan als tekstbestand en selecteer een locatie voor het opslaan van het tekstbestand. Plaats de inhoud van dit tekstbestand in je volgende bericht als bijlage. Sluit hierna CCleaner af.
 15. Hallo, Ik help je even verder, merk je verbetering na het uitvoeren van FRST?
 16. Hallo, Via de tool FRST heb ik je pc schoongemaakt dus waarschijnlijk ben je er vanaf. Net wat je zegt kijk het even een goede dag aan en mocht het weg blijven mag je de laatste stap doen (Delfix) Dan over Java deze was verouderd waardoor je kans heb op besmettingen. Mocht je Java gebruiken installeer de nieuwste Version 8 Update 201: https://www.java.com/nl/download/ Dan de laatste stap: Met het onderstaande tool ruim je de tools op die we hebben gebruikt: Download Delfix - Alternatieve downloadlink by Xplode naar het bureaublad. Dubbelklik op Delfix.exe om de tool te starten. Zet een vinkje voor het volgende item: Remove disinfection tools Klik nu op "Run" en wacht geduldig tot de tool gereed is. Wanneer de tool gereed is wordt er een logbestand aangemaakt. Dit hoeft je echter niet te plaatsen. Note: Start je pc hierna opnieuw op, mochten er nog programma's of log bestanden aanwezig zijn mag je die handmatig verwijderen. Maak indien nodig ook een nieuw herstelpunt (als je die aan heb staan) Handleiding.
 17. Hallo, In het laatste logje is niks te zien hoe gaat het nu?
 18. Hallo, Stap 1. Weg gaan naar Programma's en onderdelen: Klik Windows knop plus R tegelijk in. . Type appwiz.cpl in en klik OK. Zoek het volgende programma, klik met je rechtermuis knop erop en kies Verwijderen. Java 8 Update 171 Volg de de-installatie instructies van het programma zelf op. Start indien nodig opnieuw op. Stap 2. Ga naar de map Downloads open die en sleep FRST daaruit naar je bureaublad. Download fixlist.txt uit de bijlage naar het bureaublad, waar ook FRST.exe aanwezig is. fixlist.txt Klik met de rechtermuisknop op FRST.exe en kies voor de optie Als administrator uitvoeren. Druk op de Fixen knop. Er zal u een logbestand aangemaakt worden (Fixlog.txt) op dezelfde plaats vanwaar de 'tool' is gestart. Voeg dit logbestand als bijlage toe aan het volgende bericht. Een handleiding via een filmpje van Farbar Recovery Scan Tool kan je HIER vinden. Stap 3. Download AdwCleaner by Malwarebytes naar het bureaublad. Klik met de rechtermuisknop op AdwCleaner en kies voor de optie Als administrator uitvoeren. Klik vervolgens op de knop Nu scannen. Wanneer de scan gereed is klikt u vervolgens op de knop Reiniging en Reparaties. Klik vervolgens in het informatiescherm op Schoonmaken en nu opnieuw opstarten. Nadat de computer opnieuw is opgestart wordt AdwCleaner automatisch geopend, klik op Logbestand bekijken. Plaats dit logbestand als bijlage in het volgende bericht. (Dit logbestand kunt u tevens terug vinden op de systeemschijf als C:\AdwCleaner\Logs\AdwCleaner[C00].txt.)
 19. Hallo, Dat is zeker niet een site die aan te bevelen is we gaan even kijken: Download de Farbar Recovery Scan Tool 32 of 64 bit via de onderstaande link naar het bureaublad. Farbar Recovery Scan Tool Link Hier staat een beschrijving hoe u kunt kijken of u een 32 of 64 bit versie van Windows heeft. Farbar Recovery Scan Tool uitvoeren Klik met de rechtermuisknop op FRST.exe en kies voor de optie Als administrator uitvoeren. Als het programma is geopend klik Yes (Ja) bij de disclaimer. Druk vervolgens op de Scan knop, er zal nu eerst een back-up van het register worden gemaakt. Wanneer de scan gereed is worden er twee logbestanden aangemaakt met de naam (FRST.txt en Addition.txt) op dezelfde plaats vanwaar de 'tool' is gestart. Voeg beide logbestanden als bijlage toe aan het volgende bericht. Een handleiding via een filmpje van Farbar Recovery Scan Tool kan je HIER vinden.
 20. Hallo, Doe dan stap 2 die ik had uitgelegd en doe daarna: Download ZHPDiag via onderstaande link: - ZHPDiag (klik op de blauwe knop 'TÉLÉCHARGER ZHPDIAG 2019') Bewaar het op je bureaublad. Antivirussoftware uitschakelen Schakel je antivirus- en antispywareprogramma's tijdelijk uit, deze kunnen namelijk conflicteren met ZHPDiag. Antivirus software uitschakelen Antispy & malware software uitschakelen ZHPDiag uitvoeren Rechtsklik op ZHPDiag3.exe en klik op Als Administrator uitvoeren. Klik op "I agree" in het openingsscherm "TERMS OF USE". Klik op "Scanner" en wacht geduldig tot dit klaar is. Na afloop staat er een tekstbestand met de naam ZHPDiag.txt op je bureaublad, post deze als bijlage in je volgende bericht. (Het logbestand kan je ook terugvinden in de map %AppData%\ZHP.)
 21. Kan je het eens in veilige modus proberen: https://support.microsoft.com/nl-nl/help/12376/windows-10-start-your-pc-in-safe-mode
 22. Hallo, Dingen die mij opvallen in de logjes: 1. Windows 10 Home Versie 1709 16299.611 (X64) (2017-11-25 18:49:52) Waarom heb je nog niet geupdate naar de nieuwste versie we zitten al op versie 1809? 2. Ik zie een melding voor je Toetsenbord en muis: Werken die goed, en hebben deze drivers nodig? 3. Ik zie een foutmelding over defecte hardware: Jammer genoeg niet welke hardware, hoe oud is deze pc? Doe ook deze stappen: Stap 1. Download CKScanner by askey127 naar het bureaublad. Klik met de rechtermuisknop op CKScanner.exe en kies voor de optie Als administrator uitvoeren. Klik vervolgens op de knop Search For Files. Wanneer de zandloper/rondje van de cursor verdwijnt, klik je op Save List To File. Een berichtvenster opent, klik op OK en het bestand word opgeslagen. Op het bureaublad staat een logbestand met de naam (ckfiles.txt). Voeg dit logbestand als bijlage toe aan het volgende bericht. Stap 2. Download fixlist.txt uit de bijlage naar het bureaublad, waar ook FRST.exe aanwezig is. fixlist.txt Klik met de rechtermuisknop op FRST.exe en kies voor de optie Als administrator uitvoeren. Druk op de Fixen knop. Er zal u een logbestand aangemaakt worden (Fixlog.txt) op dezelfde plaats vanwaar de 'tool' is gestart. Voeg dit logbestand als bijlage toe aan het volgende bericht. Een handleiding via een filmpje van Farbar Recovery Scan Tool kan je HIER vinden.
 23. Hallo, Dat is goed om te horen doe eens het volgende: Lees allereerst even het onderstaande voordat u verdergaat met de gegeven instructies! Deze info is niet bedoeld om u te laten schrikken, maar om u alert te maken op bepaalde zaken. Door het gebruik van tools kunnen instellingen veranderen of hersteld worden waar we niets aan kunnen doen. Lees ook de gegeven instructies goed door. Maak ook tijdig back-ups van al uw belangrijke bestanden: Alle documenten, Favorieten (Bladwijzers), E-Mails, Contactpersonen enz. (dit is aangeraden om altijd te doen, ook al mankeert er niets aan uw pc) Schakel de actieve anti-virus software tijdelijk uit. Deze kunnen conflicteren met de gebruikte tools en de werking nadelig beïnvloeden, Na het uitvoeren van de tools kunt u uw anti-virus software weer inschakelen tot het moment dat u opnieuw het advies krijgt om deze uit te schakelen. Voeg alle logbestanden als bijlage toe aan uw bericht, lees hier hoe u de logbestanden als bijlage kunt toevoegen. Indien er een handleiding bij een tool staat lees die dan eerst door, ziet u dat we programma's laten verwijderen die u liever wilt behouden, vraag dan waarom we dit laten doen (de meeste zijn malware/adware programma's) Mocht iets niet geheel duidelijk zijn of niet lukken, geef dit dan even aan voordat u verder gaat met de gegeven instructies. Download de Farbar Recovery Scan Tool 32 of 64 bit via de onderstaande link naar het bureaublad. Farbar Recovery Scan Tool Link Hier staat een beschrijving hoe u kunt kijken of u een 32 of 64 bit versie van Windows heeft. Farbar Recovery Scan Tool uitvoeren Klik met de rechtermuisknop op FRST.exe en kies voor de optie Als administrator uitvoeren. Als het programma is geopend klik Yes (Ja) bij de disclaimer. Druk vervolgens op de Scan knop, er zal nu eerst een back-up van het register worden gemaakt. Wanneer de scan gereed is worden er twee logbestanden aangemaakt met de naam (FRST.txt en Addition.txt) op dezelfde plaats vanwaar de 'tool' is gestart. Voeg beide logbestanden als bijlage toe aan het volgende bericht. Een handleiding via een filmpje van Farbar Recovery Scan Tool kan je HIER vinden.
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.