Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!


Joyce Debergh

Locatie is niet beschikbaar

  Aanbevolen berichten

  Hallo

   

  Ik kan mijn laptop niet opstarten en ik krijg de volgende foutmelding:

  C/Windows/system32/config/systemprofile/desktop is niet beschikbaar. Als de locatie op deze pc is zorg dan dat het apparaat of station is verbinden of de schijf is geplaatst en probeer het vervolgens opnieuw.....

  Ik zie dat dit onderwerp hier reeds besproken werd maar ik kan niet meer opstarten in veilige modus (ofwel doe ik het niet correct.. )

   

  Kunnen jullie mij helpen aub?

   

  Mvg

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites

  Je kan ook verhelpen door optie 2 van deze pagina (klik) uit te voeren.

  Wel heb je een ander pc of laptop voor nodig maar dat is tegenwoordig niet meer zo'n een probleem meer.

  Omdat je Windows 7 heb en nog wilt gebruiken dan kan Windows 7 herstel iso bestand (klik) downloaden en op usb-stick zetten.

  Maar het principe is hetzelfde.

   

   

   

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites

  Logo

  OVER ONS

  PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

  ×
  ×
  • Nieuwe aanmaken...

  Belangrijke informatie

  We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.