Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!


kris400

Updaten van app’s

  Aanbevolen berichten

  Sinds een hele tijd zijn er app’s op mijn oneplus one die niet meer updaten, deze vragen er wel naar bij het opstarten, dan kan ik kiezen voor ‘nu updaten’ maar dan doen ze het niet. Het gaat om bv. Google foto’s, Facebook, en nog een paar andere maar zeker niet allemaal. Ik kan uiteraard ook wel iedere keer een apk van de desbetreffende app zoeken maar dat vind ik niet zo handig.

   

  hebben jullie hier misschien een oplossing voor?

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites

 • Topicstarter
 •    1

  Die heb ik al eens opgezocht en uitgevoerd, behalve dan de volledige reset van mijn toestel. Ik denk ook niet dat dat het probleem is. De meeste app’s gaat hij wel automatisch updaten. Zou het misschien kunnen zijn dat deze Android versie gewoon te oud is? Want deze word nietmeer ge-update sinds een aantal maanden, misschien zelfs meer dan een jaar.

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites

  3 minuten geleden, kris400 zei:

  Zou het misschien kunnen zijn dat deze Android versie gewoon te oud is?

  Dat zou zeker kunnen, lijkt me dat je aan een nieuwere toestel bent :hmmmm2:

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites
 • Topicstarter
 •    1

  Beste,

   

  Even deze topic terug vanonder het stof halen.

  Sinds vandaag kan ik geen gebruik meer maken van de KBC mobile app, na telefonisch contact blijkt dat mijn oneplus one android versie 6.0.1 heeft maar "denkt" dat ik android 4.4 heb waardoor ik de nieuwe app van hun niet kan installeren.

  Is er een mogelijkheid om dit toch te laten werken want deze app vind ik wel belangrijk, maar om hier een nieuw toestel voor te kopen?

   

  Mvg Kris

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites

  Het is een smartphone van circa 2014, dat reeds verouderd is voor veilig mobiel bankieren.

   Daar kunt je weinig meer mee doen.
  Een verouder smartphone kunt je niet dwingen om nieuwere updates van een of meerdere  apps te forceren.
  Vooral voor de KBC mobile app is jouw toestel ook niet meer veilig voor jouwzelf & jouw gegevens.
  De leverancier van KBC mobile app is verantwoordleijk voor de veiligheid van zijn klanten die de app gebruiken, de vereisten van het besturingssysteem van de smartphone is daarom belangrijk om 'ellende' te voorkomen.

  Je zou toch een nieuwe smartphone moeten aanschaffen wilt je nog veilig mobiel bankieren.

   

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites


  Logo

  OVER ONS

  PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

  ×
  ×
  • Nieuwe aanmaken...

  Belangrijke informatie

  We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.