Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen.

Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!


STYLUS3530

Android wil opnieuw installeren, wil dat niet

Aanbevolen berichten

Hello Folks

 

Eerst en vooral voor iedereen hier op het forum de beste wensen, maar natuurlijk het belangrijkste een goede gezondheid.

 

Ik heb een Asus Zenpad 8 inch, nu is het zo dat er al Android op geinstalleerd was inclusief de verschillende applicaties. Sinds kort als ik het tablet opzet wil hij Android opnieuw installeren, maar ik wil dit niet, omdat ik enkele spellen erop staan heb die al gespeeld zijn. Hij wil dus de volledige installatie inclusief het instellen van het land opnieuw doen, het is dus alsof ik het Tablet net uit de verpakking gehaald heb.

 

Is het misschien mogelijk dit te omzeilen via een bepaalde toetsencombinatie, zodat ik mijn Android inclusief de spellen terug krijg?

 

Groetjes

 

STYLUS

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Ik raad jou aan om upgraden uit te voeren voor de veiligheid.

Normaal gezien kan je bestanden van spelletjes een kopie maken.

Omzeilen is geen goed idee om welke reden ook.

 

 

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
  • Nieuwe aanmaken...