Ga naar inhoud

MPG met kuren?


'tzeetje

Aanbevolen berichten

Beste, een jaren geleden heb ik zelf opgenomen familiefilms op een harde schijf (in MPG formaat) geplaatst.

wanneer ik een film wil bekijken zijn er die plotseling stoppen of halverwege automatisch terug herbeginnen, soms lukt het om een film met VLC te openen ( waarbij film ook de onverwachts stopt ), soms niet.

Met WMP lukt het niet om deze te openen. De films overzetten naar een andere dragen (harde schijf/laptop) lukt ook niet.

Het gebeurd ook dat ik gegevensfout cyclische redundantiecontrole melding krijg wanneer ik mijn harde schijf ( iomega ) opnieuw wens te openen.

Omdat ik een leek ben in het IT gebeuren heb ik geen flauw idee hoe het probleem op te lossen is.

 

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

1 uur terug, falstring zei:

zou me niet verbazen als die schijf ( een externe neem ik aan) aan het overlijden is....

kan ook aan de interface liggen, dus uitbouwen en de schijf rechtstreeks in een ander (bij voorkeur Linux-)systeem hangen om te pogen zoveel mogelijk data te redden.

 

Hartelijk dank voor de snelle reactie, ik hoopte op beter nieuws maar het lijkt me ook dat de harde schijf zijn tijd heeft gehad. Bestaan er manieren om alsnog problematiek met interface uit te sluiten? Bestaat er een begeleidende site waar men stapsgewijs uitlegt hoe een externe schijf te vervangen... of kan ik beter deze binnen brengen naar een specialist?

Link naar reactie
Delen op andere sites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.