Ga naar inhoud

Weer HD kwijt


Geertjan Zinken
 Delen

Aanbevolen berichten

Zoals ik al eerder een keer heb gehad (topic: https://www.pc-helpforum.be/topic/75258-hd-niet-meer-te-vinden/page/2/?tab=comments#comment-586911) ben ik weer mijn HD K: kwijt. De vorige keer lag het aan Cortana. Het uitschakelen daarvan was de oplossing.

Via taakbeheer zie ik nu dat deze inderdaad nog steeds uitgeschakeld staat dus is nu de vraag: Wat is op dit moment de oplossing? Het blijft vreemd dat ik WEER de schijf kwijt ben. Hoe kan dat toch? Ik hoor het uiteraard graag. Groet, Geertjan 

Link naar reactie
Delen op andere sites


heb je:

- de pc al opnieuw opgestart via start/afsluitmenu/optie: 'opnieuw opstarten'

- heb je sinds vorige keer de lijst mee-opstarters weer aangevuld?

- komt de zelfde foutmelding weer terug

- bekabeling van k nagekeken

het kán ook aan de schijf zelf liggen... ik zou 'm eens testen met hdtune ( hdtune.com ) of cristaldiskinfo ( https://www.majorgeeks.com/files/details/crystaldiskinfo.html )

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hallo Falstring.

 de pc al opnieuw opgestart via start/afsluitmenu/optie: 'opnieuw opstarten' Ja 

- heb je sinds vorige keer de lijst mee-opstarters weer aangevuld? Niet dat ik weet  Er zijn van het hele rijtje maar twee ingeschakeld: Bitdefender en Windows security notification. 

- komt de zelfde foutmelding weer terug  Ja ik kan nog steeds de K: schijf niet activeren

- bekabeling van k nagekeken Nu niet een maand gelden wel

het kán ook aan de schijf zelf liggen... ik zou 'm eens testen met hdtune ( hdtune.com ) of cristaldiskinfo ( https://www.majorgeeks.com/files/details/crystaldiskinfo.html ) 

Om niks verkeerd te doen: Majorgeeks eerst downloaden en daarna uitvoeren? Of Klik hier om windows bestanden te herstellen? 

groet, Geertjan 

Link naar reactie
Delen op andere sites Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...