Ga naar inhoud

Te duur?


Aanbevolen berichten


Wat wil je met dat tablet gaan doen? Het reMarkable tablet waarvan jij de link gaf, is vooral bedoeld om aantekeningen / notities mee te maken. Jouw notities worden dan digitaal opgeslagen: als tektsbestand of als pdf.

Hier heb je een recensie van die reMarkable 2 tablet: https://www.ad.nl/tech/remarkable-2-review-hoe-voelt-en-werkt-deze-papieren-tablet~a5df27ef/?referrer=https%3A%2F%2Fwww.google.com%2F

 

Bij een tekentablet denk ik zelf eerder aan een tablet dat je gebruikt voor fotobewerking of voor het maken van tekeningen in een grafisch programma. Voor dat soort tekentablets is Wacom een bekende naam.

Link naar reactie
Delen op andere sites


Is dit tablet te duur? was jouw vraag. Nee, voor wat je ermee kunt doen, is hij niet te duur.

Uit de review van het AD:

"De forse vraagprijs van de reMarkable 2 is wat ons betreft het belangrijkste minpunt. De tablet alleen al maakt je 399 euro lichter. Schaf je direct een Marker, hoes en extra penpunten aan, en dat zul je in de praktijk moeten doen, dan ben je al gauw tussen de 530 en 660 euro kwijt. Dat is hoe je het wendt of keert een fors bedrag. Dermate fors dat de Remarkable 2 voorlopig een nicheproduct zal blijven, dat slechts voor een beperkte doelgroep interessant is."

 

Ik had er zelf eerst overheen gelezen, maar de review op de website van het AD is een ingekorte review. De volledige review (van 7 pagina's) staat op Tweakers: https://tweakers.net/reviews/8514/remarkable-2-het-onbetaalbare-gevoel-van-papier.html

In de lezersreacties op Tweakers staat ook nog nuttige informatie.

 

Een goed Wacom tablet is vaak nog een stuk duurder dan de reMarkable 2. Als jij het geld ervoor (over) hebt, dan houdt niets je tegen.

Ik heb nog gezocht of de reMarkable 2 elders goedkoper te krijgen was, maar ik vond geen andere verkoopadressen. Deze tablet is in het verleden ook te koop geweest bij Bol.com, maar daar was hij toen twee keer zo duur als op de website van reMarkable zelf.

Link naar reactie
Delen op andere sites

 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...