Ga naar inhoud

Outlook 2013 automatisch antwoorden afwezigheid


Have0
 Delen

Aanbevolen berichten

Beste lezer/lezeres,

een vriendin van mij heeft niet de optie om via bestand te kiezen voor automatische antwoorden en dan de afwezigheid in te vullen . Hoe kan zij dan toch bij outlook 2013 ergens een afwezigheid invullen, zodat degene die een e-mail verstuurd in de vakantie automatisch een standaard antwoord krijgt ?

Alvast hartelijk dank. 

Link naar reactie
Delen op andere sites


Een automatisch antwoord bij afwezigheid moet je alleen instellen wanneer je bij een bedrijf werkt.

Als particulier moet je zoiets nooit doen, net zo min als je op Facebook of Twitter moet aankondigen dat je op vakantie gaat. Je weet nooit wie er meeleest en het zou vervelend zijn als bij thuiskomst blijkt dat je huis is leeggehaald tijdens je vakantie.


Ik heb even voor je gezocht en las het volgende: “Alleen bepaalde typen accounts bieden ondersteuning voor de functie Automatische antwoorden (afwezig). Als u de knop Automatische antwoorden niet ziet, wordt deze functie niet door uw account ondersteund. Als u Outlook echter niet afsluit als u weggaat, kunt u regels gebruiken om automatisch op berichten te reageren.”

 

Er is dus wel een manier, maar dan moet tijdens de gehele vakantie de pc aan blijven staan, met Outlook 2013 geopend.

Hoe je dat doet wordt hier uitgelegd: https://support.microsoft.com/nl-nl/office/regels-gebruiken-om-een-afwezigheidsbericht-te-maken-9f124e4a-749e-4288-a266-2d009686b403?ui=nl-nl&rs=nl-nl&ad=nl

 

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...