Ga naar inhoud

Blauw scherm - Telefoonkoppeling APP weg


Jean Paul

Aanbevolen berichten

Zo. 22-1-2023   14.45

 

 

Goede middag,

Vorige week had ik een crash door een misgelopen automatische update. Plots had ik een blauw scherm en kon niets meer doen.  Allerlei pogingen om de pc  terug aan gang te krijgen mislukten. Via mijn smartphone heb ik  dan gezocht naar oplossingen en na enige tijd  kreeg ik een uitleg te zien  als volgt : "start uw pc meerdere keren , deed ik 6 keer na elkaar, op en af  en zo start automatisch opnieuw Windows op uw pc". Dus zo gezegd, zo gedaan en plots begon dit programma te lopen en zag ik het ladingspercentage  verschijnen.

Ik had terug beeld enz...., maar meerdere programma's waren weg en moesten opnieuw worden teruggevonden en geplaatst.

Nu, ik ben geen kei in het programmeren van pc en heb dus hulp nodig.

- ik mijn foto's , die genomen zijn met de Smartphone, terug naar de pc brengen via een omweg maar niet zo praktisch. ook kan ik ze niet openen op mijn volledig scherm maar krijg ik deze terug op Paint, en andere  soortgelijke programma's .

- Wat het ergste probleem is om deze situatie te verhelpen is dat ik op de pc het volgende doe :

-START - INSTELLINGEN - APPS en daar vind ik dus alle apps die geïnstalleerd zijn   BEHALVE  de TELEFOONKOPPELING APP.  Hij is wel geïnstalleerd op mijn Smartphone .

-Als ik op de pc ga naar  START -  INSTELLINGEN - TELEFOON TOEVOEGEN -  dn krijg ik een venster met balkje  - APP DOWNLODEN -  en bij klik dan verschijnt de melding :  U HEBT EEN NIEUWE APP NODIG OM DE ZE -MS-WINDOWS-STORE-LINK  te openen.

Dus dit betekent dat die APP niet op mijn PC aanwezig is bij de 49 welke gevonden zijn .via de instellingen.

De App is uit de PC blijkbaar door die crash.

Mijn vraag :   hoe kan ik die telefoonkoppeling app terug op mijn pC krijgen  en hoe kan ik de PC programmeren om mijn foto's terug normaal op groot scherm te openen.

 

Ik heb gezocht in  Play Store maar de toets om een APP te downloaden loopt niet door. Evenals , bij zoeken om de telefoon te koppelen via QR code of PIN code of via AKA.MS.:    gaat niks en van deze laatste is geen informatie te vinden.

IK heb geen telefoonkoppeling APP meer die standaard is geïnstalleerd door Windows.

PS : zoals reeds gezegd, ik ben geen specialist of geroutineerde met PC -werk.

 

Bij voorbaat dank voor de gevraagde hulp.

M.vr.gr. Jean Paul

 

Knipsel.PNG

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.