Ga naar inhoud

Google foto's


ruud

Aanbevolen berichten

Hoe kan je bij google foto's beslissen of kiezen om foto's in de map van google te verwijderen zonder deze dan ook van je smartphone of computer te verwijderen.

Als ik nu mijn map van google wil opruimen, zegt het systeem bij veel foto's deze bevindt zich ook op je apparaat en zal daar verwijderd worden als je doorgaat.

 

Mvg

Link naar reactie
Delen op andere sites

Neem de info in deze link eens door: https://support.google.com/photos/answer/6128858?co=GENIE.Platform%3DAndroid&oco=1#android_deleteimages_keepmobile

 

En ook nog: https://support.google.com/photos/answer/6128858?hl=nl&co=GENIE.Platform%3DAndroid

 

Ook kan je altijd foto's naar je PC downloaden en bewaren op je harde schijf. Ga naar Google foto's via je browser op je PC.

Selecteer dan de foto's (door deze aan te vinken) die je op je PC wil bewaren, ga naar meer opties ( de drie verticale puntjes links bovenaan) en kies downloaden.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Dank voor de links alvast, als ik de back up van foto's en video's uitzet, werkt de normale backup van google dan nog voor mijn smartphone, zodoende als er iets gebeurt

daarmee dat ik niet al mijn foto's kwijt ben.

 

Is het dan een idee om deze back up uit te zetten, google foto's opkuisen en dan back up terug opzetten?

Of gaat google foto's dan automatisch beginnen wissen, of waarschijnlijker terug alles binnen trekken in foto's.

 

Vind wel dat ze ons wat meer vrijheid zouden moeten geven hier hoor, toch geen ramp voor hun om mogelijkheid toe te voegen, wissen op alle apparaten of alleen hier bijvoorbeeld.

 

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.