Ga naar inhoud

[OPGELOST] geen geluid meer


AvH

Aanbevolen berichten

Beste mensen,

Ik heb een probleem met het openen van bijlages die ik toegezonden krijg in e-mails. Een aantal mensen hebben geprobeerd om het probleem op te lossen. Nu is het volgende probleem erbij gekomen. Ik hoor de geluiden op de pc niet meer. Als ik op het icoontje rechtsonder in de werkbalk klik, zie ik dat ik wel geluid moet ontvange. De computer speelt wel een cd af maar zonder geluid en de testen in configuratiescherm, apparaatbeheer er wel geluiden en dan de keuze besturing voor geluid hebben mij ook niet verder geholpen. Ik krijg daar de melding dat het apparaat correct werkt. HEBBEN JULLIE OPLOSSINGEN? ik zou jullie mega dankbaar zijn want dit werkt echt frusterend voor een beginneling als ik achter mijn nieuwe computer.

Arie

Link naar reactie
Delen op andere sites

probeer de drivers eens opnieuw te installeren.

dus eerst de driver downloaden van jouw geluidskaart, dan de driver die op je pc geinstalleerd staat verwijderen via apparaatbeheer, dan de pc opnieuw opstarten

en de gedownloade driver installeren

bedankt voor je reactie, het is inmiddels gelukt.

arie

---------- Post added at 15:49 ---------- Previous post was at 15:48 ----------

Het is inmiddels gelukt, bedankt.

arie

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.