Spring naar inhoud

Guest's Foto
Welkom,
Guest
Wenst u zich te registreren?


Foto
- - - - -

Bios

bios probleem windows

  • Dit onderwerp is gesloten Dit onderwerp is gesloten
23 reacties op dit onderwerp

#1 Xarfore

Xarfore

    Lid

  • Lid
  • PipPipPip
  • 116 berichten

Geplaatst 09 augustus 2012 - 17:13


:hmpf:

Bewerkt door Xarfore, 26 augustus 2012 - 14:59.


#2 Jean-Pierre

Jean-Pierre

    Ervaren Lid

  • Lid
  • PipPipPip
  • 8536 berichten

Geplaatst 09 augustus 2012 - 17:17

Gebruik je FireWire toestellen?

#3 Xarfore

Xarfore

    Lid

  • Lid
  • PipPipPip
  • 116 berichten

Geplaatst 09 augustus 2012 - 17:24

:hmpf:

Bewerkt door Xarfore, 26 augustus 2012 - 14:59.


#4 Jean-Pierre

Jean-Pierre

    Ervaren Lid

  • Lid
  • PipPipPip
  • 8536 berichten

Geplaatst 09 augustus 2012 - 17:28

Krijg je die melding als je in Windows bent of tijdens het opstarten van de PC ?

#5 Xarfore

Xarfore

    Lid

  • Lid
  • PipPipPip
  • 116 berichten

Geplaatst 09 augustus 2012 - 17:41

:hmpf:

Bewerkt door Xarfore, 26 augustus 2012 - 14:59.


#6 Jean-Pierre

Jean-Pierre

    Ervaren Lid

  • Lid
  • PipPipPip
  • 8536 berichten

Geplaatst 09 augustus 2012 - 17:50

Dan is het meer dan waarschijnlijk een instelling in het Bios zoals je zelf reeds vermoede.
Kun je even onderstaande uitvoeren,zo krijgen we een inzicht over de aanwezige hardware.

Download en installeer Speccy.
Tijdens de installatie heb je nu de mogelijkheid om Nederlands als taal te selecteren.

Geplaatste Afbeelding

Als je niet wil dat Google Chrome op je pc als standaard webbrowser wordt geïnstalleerd, moet je de 2 vinkjes wegdoen !!!

Start nu het programma en er zal een overzicht gemaakt worden van je hardware.
Als dit gereed is selecteer je bovenaan " Bestand - Publiceer Snapshot " en vervolgens bevestig je die keuze met " Ja ".
In het venster dat nu opent krijg je een link te zien, kopieer nu die link en plak die in je volgende bericht.

Wil je in woord en beeld zien hoe je een logje van Speccy maakt en plaatst kun je dat Hier lezen.
Ook Dit (KLIK) filmpje laat zien hoe je een Speccy-logje kan plakken in je antwoord.

#7 Xarfore

Xarfore

    Lid

  • Lid
  • PipPipPip
  • 116 berichten

Geplaatst 09 augustus 2012 - 17:54

:hmpf:

Bewerkt door Xarfore, 26 augustus 2012 - 14:59.


#8 Jean-Pierre

Jean-Pierre

    Ervaren Lid

  • Lid
  • PipPipPip
  • 8536 berichten

Geplaatst 09 augustus 2012 - 17:58

Het gaat hier om een Dell pc dus kun je het exacte type daarvan eens vermelden?

Kijk eens in het bios welke opties je daar allemaal hebt,verander er ZEKER nog niets aan maar geef die even door in je volgende bericht.
Om in je Bios te geraken tokkel je op de F2 toets tot je de melding krijgt "Entering Setup".

Bewerkt door Jean-Pierre, 09 augustus 2012 - 18:10.


#9 Xarfore

Xarfore

    Lid

  • Lid
  • PipPipPip
  • 116 berichten

Geplaatst 09 augustus 2012 - 20:19

:hmpf:

Bewerkt door Xarfore, 26 augustus 2012 - 14:59.


#10 Jean-Pierre

Jean-Pierre

    Ervaren Lid

  • Lid
  • PipPipPip
  • 8536 berichten

Geplaatst 09 augustus 2012 - 20:20

Heb je ook de gevraagde Bios info?

#11 Xarfore

Xarfore

    Lid

  • Lid
  • PipPipPip
  • 116 berichten

Geplaatst 09 augustus 2012 - 20:28

:hmpf:

Bewerkt door Xarfore, 26 augustus 2012 - 14:59.


#12 Jean-Pierre

Jean-Pierre

    Ervaren Lid

  • Lid
  • PipPipPip
  • 8536 berichten

Geplaatst 09 augustus 2012 - 20:31

Wat staat er bij Advanced-Integrated periphials?
Zie je daar iets staan dat betrekking heeft tot die melding die je krijgt?
Zo ja zet die eens op Disabled.

#13 Xarfore

Xarfore

    Lid

  • Lid
  • PipPipPip
  • 116 berichten

Geplaatst 09 augustus 2012 - 20:34

:hmpf:

Bewerkt door Xarfore, 26 augustus 2012 - 15:00.


#14 Xarfore

Xarfore

    Lid

  • Lid
  • PipPipPip
  • 116 berichten

Geplaatst 09 augustus 2012 - 20:44

:hmpf:

Bewerkt door Xarfore, 26 augustus 2012 - 15:00.


#15 Jean-Pierre

Jean-Pierre

    Ervaren Lid

  • Lid
  • PipPipPip
  • 8536 berichten

Geplaatst 09 augustus 2012 - 20:57

Kijk eens voor alle zekerheid of alle connectors op het moederbord nog goed op hun plek zitten.
Die melding die je krijgt toont aan dat er een kabeltje niet goed is aangesloten en meer bepaald die van de FireWire.
Zie afbeelding voor een voorbeeld van hoe die eruit zien,afbeelding is er wel eentje van de USB maar Firewire ziet er ongeveer hetzelfde uit.

Bijgevoegde Thumbnails

  • firewire.jpg


#16 Xarfore

Xarfore

    Lid

  • Lid
  • PipPipPip
  • 116 berichten

Geplaatst 09 augustus 2012 - 21:17

:hmpf:

Bewerkt door Xarfore, 26 augustus 2012 - 15:00.


#17 Jean-Pierre

Jean-Pierre

    Ervaren Lid

  • Lid
  • PipPipPip
  • 8536 berichten

Geplaatst 09 augustus 2012 - 21:20

Dat zou ook een mogelijkheid kunnen zijn,echter zijn die connectors vrij specifiek maar je weet nooit.

Edit:

Na tip van een collega!!
Kijk eens onder de Tab Boot en meld eens wat daar vermeld staat in je Bios.

Bewerkt door Jean-Pierre, 09 augustus 2012 - 21:48.


#18 Xarfore

Xarfore

    Lid

  • Lid
  • PipPipPip
  • 116 berichten

Geplaatst 10 augustus 2012 - 03:28

:hmpf:

Bewerkt door Xarfore, 26 augustus 2012 - 15:00.


#19 Xarfore

Xarfore

    Lid

  • Lid
  • PipPipPip
  • 116 berichten

Geplaatst 11 augustus 2012 - 02:25

:hmpf:

Bewerkt door Xarfore, 26 augustus 2012 - 15:00.


#20 Jean-Pierre

Jean-Pierre

    Ervaren Lid

  • Lid
  • PipPipPip
  • 8536 berichten

Geplaatst 11 augustus 2012 - 15:18

Heb je de connectors al nagekeken op je moederbord?





Ook gelabeld met één of meerdere van deze sleutelwoorden: bios, probleem, windows

0 gebruiker(s) lezen dit onderwerp

0 leden, 0 gasten, 0 anonieme gebruikers

Over ons

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!