Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen.

Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

supernikje

Lid
 • Aantal items

  298
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over supernikje

 • Titel
  Lid

Recente bezoekers van dit profiel

976 profielweergaven
 1. Het is de demo dan? Ik lees dit : The only limitation is you can not recover files larger than 256KB in the demo mode. Dan zou ik er mijn foto's en video's toch niet kunnen mee herstellen? Of is er nog een andere (proef)versie waarbij ik hier tijdelijk wel gebruik van kan maken?
 2. Nogmaals bedankt 😉 Ik ga het morgen eens laten draaien en zien of ik er nog iets extra uit krijg. Van de foto's en video's die ik met ZAR kon redden zitten er in ieder geval tussen dat ik verloren was. Het is nog even grondig nakijken de welke precies aangezien verschillende bestanden hernoemd werden. Even nog een vraagje : het is "R-Photo" dat ik moet downloaden van r-studio? Die zie ik staan als freeware, maar je hebt het over een trial/proefversie vandaar de twijfel.
 3. Het heeft een paar uur geduurd voordat alles gescand werd. Wat me opviel is dat op bepaalde momenten het lampje (dat aangeeft dat de poort van de kaart in gebruik is) niet brandde. Dit was ook telkens het geval wanneer ik voordien bestanden nog trachtte te kopiëren enzo. Het scherm waarin de "vierkantjes" stonden was al weg toen ik terug naar de PC kwam, en ik kreeg dan het scherm waarbij ik de bestanden kon herstellen (en/of kopiëren). Dit heeft ook een uur ofzo in beslag genomen en ik heb nu verschillende foto's en video's in de doelmap staan. Op het eerste zicht (ik weet het niet heel precies en zou ze stuk per stuk eens moeten nachecken om er zeker van te zijn), lijken dit dezelfde foto's en video's dat ik voordien al gewoon had gekopieerd.
 4. Na iets meer dan een uur nog maar 2% gescand. Het gaat ook niet meer echt vooruit.
 5. Een bericht dat DISM.exe niet herkend word als... ik zet er een schermafbeelding bij
 6. Bedankt voor de tip. Ik zet er even een schermafbeelding bij om het resultaat te delen (heb enkel bij de recordings de namen onzichtbaar gemaakt). Zelf ken ik er weinig van maar het lijkt of hij niet verder geraakt dan 1%.
 7. Dus eerst krijg ik de melding dat er fouten zijn op het station. Als ik klik op "station herstellen" krijg ik de melding dat er zich een probleem heeft voorgedaan. Wanneer ik klik op "details weergeven", krijg ik een venster waar ik niet echt van weet wat het betekent.
 8. Dit heb ik geprobeerd als eerste, het werkte niet. Ik doe het straks even opnieuw zodat ik preciezer kan weergeven welke melding ik kreeg.
 9. Sorry ! Vroeger kreeg ik bij elke reactie een melding in mijn mailbox nu blijkbaar af en toe. Dus ik weet nu dat ik hier ook reactie krijg als er geen melding was via mail.
 10. Hum, ik betwijfel of het probleem daaraan ligt : onderaan in de balk van het programma staat dat het nog maar voor 21% gescand is. Het gaat ook niets meer vooruit, net als toen ik de foto's wou kopiëren. Zou het niet gescand kunnen worden omdat het kaartje beschadigd is of zou ik ook met een probleem zitten op mijn kaartlezer?
 11. Easeus is geïnstalleerd en heeft de kaart gescand. Ik kan de bestanden selecteren dat ik wil herstellen maar krijg een venster : " Koop de proc-versie om te genieten van onbeperkt herstel ". Kan ik niets herstellen met deze gratis versie?
 12. Ik heb een kaartlezer in mijn PC. Bedankt, ik bekijk even of ik het kan oplossen hiermee.
 13. Ik weet niet goed in welk topic in het moet schrijven. Mijn smartphone gaf een paar dagen gelden aan dat mijn micro sd kaartje (na 3 jaar ongeveer) beschadigd is. Deze is inmiddels vervangen, enkel zou ik graag nog van mijn beschadigd kaartje alle foto's en video's willen redden. De PC herkent de sd kaart wanneer ik ze in het slot steek. Ook kan ik het openen en zie ik de mappen. Ik trachtte eerste het geheel de kopiëren maar dat ging maar tot een deel (waarvan een klein aantal foto's en video's) en nadien niets meer (de pc blokkeert zelfs na een tijdje). De map van de foto's, idem. Ik zie ook maar, wanneer ik deze map open, een aantal voorbeelden van de foto's. De overige foto's en video's geven geen voorbeeld, daar zie ik enkel de "tekening" van het programma dat gebruikt wordt voor afbeeldingen of video's. Ik veronderstel dat het deze zijn die beschadigd zijn. Is er nog een manier om deze afbeeldingen en filmpjes te redden? Alvast bedankt' In mijn smartphone zit een nieuw kaartje, op de verpakking ervan staat dat ik 7 jaar garantie heb. Hoe "geldig" is dit?
 14. Mijn smartphone gaf een paar dagen geleden aan dat mijn micro sd kaartje beschadigd was. Daar stonden heel wat foto's en video's op waarvan een groot deel opgeslagen werd op andere media. Het deel dat ik nog niet opgeslagen had zou ik nog willen redden. Mijn PC herkent de kaart nog, geeft ook de mappen terug bij "openen". De map met foto's en video's kan ik echter niet kopiëren. Dat is enkel voor een deel gelukt (een aantal foto's en video's) en nu blokkeert de pc wanneer ik het wil kopiëren. Bij het openen van die map krijg ik van de eerste bestanden een thumbnail, de volgende niet. Is er betrouwbare software waarmee ik deze bestanden toch nog kan kopiëren?
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...