Ga naar inhoud

juisterr

Lid
 • Aantal items

  2.156
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over juisterr

 • Verjaardag 12-01-1959

Profiel Informatie

 • Geslacht
  Man
 • Land
  Nederland

PC Specificaties

 • Besturingssysteem
  W10
 • Monitor
  Acer

Contact Info

 • Website URL
  https://www.hijackthis.nl

PC Ervaring

 • PC Ervaring
  Ruime Kennis

Recente bezoekers van dit profiel

1.241 profielweergaven

juisterr's prestaties

 1. Goede morgen, Ik kan geen hacking vinden, er zijn wel meer van die mailtjes die allerlei dingen zeggen, niet op reageren, niet op links klikken, afzenders blokkeren. Mochten die mails blijven komen dan is uw email adres "geoogst" en de enige optie is dan uw email adres veranderen. Ik kan aan de hand van uw logjes zeggen dat u niet besmet bent, zoals u al zegt, u kan niet gefilmd zijn want die is afgeplakt. ( ik zou gezegd hebben, ik zat dat niet te kijken ) Dus nogmaals, niet op reageren, niet betalen. U mag de gebruikte tools weer verwijderen.
 2. Download de 32 of 64 bit versie van HitmanPro naar het bureaublad. HitmanPro (32bit) HitmanPro (64bit) Klik hier voor een uitgebreide handleiding van HitmanPro. Dubbelklik op "HitmanPro.exe" en klik op "volgende" Vink de optie "Ik accepteer de voorwaarden van de gebruikersovereenkomst aan" en klik op "Volgende" Klik in het setup scherm nu nogmaals op "Volgende", nu zal automatisch de scan starten, doe verder niets op de computer totdat de scan gereed is. Als de scan klaar is klik je op "volgende" Activeer nu de gratis licentie, hiermee kunt u 30 dagen gratis HitmanPro gebruiken en de gevonden infecties verwijderen. Note: indien u reeds eerder gebruik hebt gemaakt van de 30 dagen trial-versie van HitmanPro is het niet meer mogelijk om gratis de gevonden infecties te verwijderen. Als het verwijderen gereed is klik je onderin het scherm op "Save log" of "Logbestand opslaan" en sla deze op bijvoorbeeld het bureaublad op. Post dit logje als bijlage in het volgende bericht. Klik nu op de knop "Herstarten".
 3. Start de Farbar Recovery Scan Tool nogmaals. Download fixlist.txt uit de bijlage naar het bureaublad, waar ook FRST.exe aanwezig is. Dubbelklik op FRST.exe om de tool te starten. Als het programma is geopend klik Yes (Ja) bij de disclaimer. Druk op de Fix knop Er zal u een logbestand aangemaakt worden (fixlog.txt) op dezelfde plaats vanwaar de 'tool' is gestart. Voeg dit logbestand als bijlage toe aan het volgende bericht.. fixlist.txt
 4. Als er verder geen problemen zijn gaan we afronden. * De gebruikte tools en logbestanden opruimen. Download "Delfix by Xplode" hier of hier. Start de tool middels dubbelklik. Zet nu vinkjes voor de volgende items: Remove disinfection tools Create registry backup Klik op Run en wacht geduldig tot de tool gereed is. De tool maakt een logbestand. Dit hoeft u niet te plaatsen. * Pas op bij het downloaden en installeren van programma's. Bestanden downloaden via de website 'softonic.com' en 'cnet.com' kan je beter vermijden aangezien deze vaak voorzien zijn van extra ongewenste software. Tijdens het installeren van programma's goed opletten of er extra, onnodige software meegeïnstalleerd wordt, zoals toolbars, extensies, plug-ins of browsers. Deze extra software staat standaard aangevinkt en kan je zonder problemen uitvinken.
 5. Als er verder geen reactie meer komt beschouw ik het probleem als opgelost.
 6. Start de Farbar Recovery Scan Tool nogmaals. Download fixlist.txt uit de bijlage naar het bureaublad, waar ook FRST.exe aanwezig is. Dubbelklik op FRST.exe om de tool te starten. Als het programma is geopend klik Yes (Ja) bij de disclaimer. Druk op de Fix knop Er zal u een logbestand aangemaakt worden (fixlog.txt) op dezelfde plaats vanwaar de 'tool' is gestart. Voeg dit logbestand als bijlage toe aan het volgende bericht.. fixlist.txt
 7. Hoe snel is de Wifi nu dan ? De beste av, heel persoonlijk, ik heb zelf Mbam ( Malwarebytes) kwestie van uitproberen.
 8. Download Delfix by Xplode naar het bureaublad. Indien de link naar Delfix niet werkt, probeer het dan met deze link. De download start automatisch na enkele seconden. Dubbelklik op Delfix.exe om de tool te starten. Zet nu vinkjes voor de volgende items: Remove disinfection tools Purge System Restore Reset system settings Klik nu op "Run" en wacht geduldig tot de tool gereed is. Met Delfix worden alle gebruikte tools verwijderd van de PC. Wanneer de tool gereed is wordt er een logbestand aangemaakt. Dit hoeft u echter niet te plaatsen.
 9. Ziet er beter uit nu, vertel even hoe het nu gaat.
 10. Dat klinkt maar voorzichtig positief Schakel eerst de Antivirussoftware uit voordat je zoek.exe download of uitvoert. Schakel je antivirus- en antispywareprogramma's tijdelijk uit, deze kunnen namelijk de werking van Zoek.exe nadelig beïnvloeden. (hier en hier) kan je lezen hoe je dat doet. en download Zoek.exe naar het bureaublad. klik hier voor meer informatie over hoe zoek.exe te gebruiken) Wanneer Internet Explorer of een andere browser of virusscanner melding geeft dat dit bestand onveilig zou zijn kan je dat negeren, het is namelijk een onterechte waarschuwing. Dubbelklik vervolgens op Zoek.exe om de tool te starten. Windows Vista, 7 en 8 gebruikers dienen de tool als "administrator" uit te voeren door middel van de rechtermuisknop en kiezen voor Als Administrator uitvoeren. Kopieer nu onderstaande code en plak die in het grote invulvenster: Note: Dit script is speciaal bedoeld voor deze Computer, gebruik dit dan ook niet op andere computers met een gelijkaardig probleem. emptyfolderscheck;delete torpigcheck; services-list; autoclean; iedefaults; Klik nu op de knop "Run script". Wacht nu geduldig af tot er een logje opent (dit kan na een herstart zijn als deze benodigd is). Mocht er geen logje verschijnen, start zoek.exe dan opnieuw en klik op de knop zoek-results.log, de log verschijnt dan alsnog. Post het geopende logje in het volgende bericht als bijlage.
 11. Vertel even of er al een verbetering merkbaar is.
 12. Ziet er toch niet verkeerd uit. Start de Farbar Recovery Scan Tool nogmaals. Download fixlist.txt uit de bijlage naar het bureaublad, waar ook FRST.exe aanwezig is. Dubbelklik op FRST.exe om de tool te starten. Als het programma is geopend klik Yes (Ja) bij de disclaimer. Druk op de Fix knop Er zal u een logbestand aangemaakt worden (fixlog.txt) op dezelfde plaats vanwaar de 'tool' is gestart. Voeg dit logbestand als bijlage toe aan het volgende bericht.. fixlist.txt
 13. Goede middag, We zaten in elkaars vaarwater. Download de Farbar Recovery Scan Tool 32 of 64 bit van één van de onderstaande links Farbar Recovery Scan Tool 32 bit (x86) Farbar Recovery Scan Tool 64 bit (x64) Hier staat een beschrijving hoe u kunt kijken of u een 32 of 64 bit versie van Windows heeft. Farbar Recovery Scan Tool uitvoeren Dubbelklik op FRST.exe om de tool te starten. Windows Vista, 7 en 8 gebruikers dienen de tool als "administrator" uit te voeren door middel van de rechtermuisknop en kiezen voor Als Administrator uitvoeren. Als het programma is geopend klik Yes (Ja) bij de disclaimer. Druk vervolgens op de Scan knop, er zal nu eerst een back-up van het register worden gemaakt. Wanneer de scan gereed is worden er twee logbestanden aangemaakt met de naam (FRST.txt) & (Addition.txt) op dezelfde plaats vanwaar de 'tool' is gestart. Voeg beide logbestanden als bijlage toe aan het volgende bericht.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...