Ga naar inhoud

karel

Oprichter PC Helpforum
 • Aantal items

  6.585
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over karel

 • Titel
  Oprichter PC Helpforum

Profiel Informatie

 • Geslacht
  Man
 • Land
  België

PC Ervaring

 • PC Ervaring
  Professionele Kennis

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Intussen heeft de forumversie een grote update gehad, dus hopelijk werkt het nu?
 2. Super, gelukkig zijn we van dat bruin vanaf dan Intussen is het Customize blokje ook vertaald
 3. Ik heb bijkomend even lettertype gewijzigd, hopelijk bevalt dit je beter? Edit: is intussen teruggezet, klopte niet meer op sommige plaatsen. Voorlopig gebruik je even de optie via Customize
 4. Achtergrondkleur is intussen gewijzigd. Verder ivm de groote van tekst, dit kan je via de customizer bovenaan aanpassen: (vertaling volgt!)
 5. Dag Porrelaar Vandaag is er een grote update geinstalleerd en heeft dit tot 14u geduurd tot de grootste zaken bezig waren. Er zijn heel wat wijzigen in deze release, en ik ben nog wat zaken aan het corrigeren. Ik neem je feedback zeker mee.
 6. karel

  Error 520

  Update: Ik heb even gepolst naar een oorzaak van het initiële probleem van vorige week waar ik op de hoogte werd gebracht van caching problemen en Cloudflare fouten. Cloudflare fouten: -- Dit verklaart dat we bepaalde zaken niet zagen zoals afbeeldingen. Een workarround was voor mij een move weg van Ezoic omdat ik initieel geen feedback had. Nu door de Telenet perikelen toch even terug geswitched, en nu lijken we bij de Telenet-klanten terug bereikbaar. Hopelijk blijft het goed! Bedankt voor jullie feedback
 7. karel

  Error 520

  Proberen jullie het nog even?
 8. Mooi speurwerk alvast, klopt dit was het allereerste topic (kan je zien aan de nummering ook trouwens) Het krantenartikel werd inderdaad ook toen overgenomen door de Standaard, wat is dat al een eeuwigheid geleden Ik heb de originele niet meer liggen (ik vermoed bij @kape), maar het heeft wel toen gezorgd dat PC Helpforum een groei kende die gigantisch was.
 9. Ik moet jullie teleurstellen want officieel bestaat de domeinnaam pc-helpforum.be pas sinds 6 juli 2006 en telt als feestdag De periode (2003-einde 2005) opereerde we nog onder een vorige naam en deden we nog ondersteuning via IRC kanaal en chat kanalen. In Mei 2006 heb ik de voorbereidingen getroffen naar een onafhankelijk PC Helpforum. Ik weet niet of het topic nog bestaat maar dit was de historiek: 24 mei 2006: forum online in testfase - 6 juli 2006: pc-helpforum.be ontstaat - jan 2007: 175 leden - mei 2007: 250 leden - juli 2007: persartikel Provinci
 10. Ik zoek even in mijn foto album en historiek! binnenkort het antwoord
 11. De Origin foutmeldingen zijn opgelost. We hebben gekozen om deze integratiemethode niet meer te gebruiken, wegens de recente problemen.
 12. Fijn te horen dat alles naar wens is. De 301 fout wat een ongewenst resultaat van het testen en het duurde eventjes voor ik dat er uit kreeg. Gelukkig alvast wel gelukt. bedankt alvast voor het rapporteren van foutjes en het beter maken van PC Helpforum.
 13. Het zou terug moeten werken porrelaar Probeer gerust even
 14. Deze ochtend is servertijd gecorrigeerd, deze stond 1min achterop. NTP Client is geactiveerd zodat dit stabieler zou moeten zijn. Ivm online gebruikers zie ik dat de url niet correct is, dit bekijk ik nog. Dit wel een correcte: https://www.pc-helpforum.be/online/?filter=filter_loggedin Ik kijk nog na waarom de foutmelding nog niet weg gaat, vermoedelijk korte caching.
 15. Klopt, ik heb nog bezig om de Origin foutmeldingen op te lossen. Het duurt helaas iets langs dan ik verwacht had. Sorry voor het ongemak alvast
×
×
 • Nieuwe aanmaken...