Ga naar inhoud

Leono

Lid
 • Aantal items

  464
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Leono

 1. Heel goed: het begin van een goede toekomst.
 2. Het zou kunnen dat de vermeldingen onder het 3-streepjes menu iets anders zijn dan hierboven beschreven, want ik ben onlangs overgestapt van Firefox naar Waterfox.
 3. Hallo WillyV, Eerst moet de Bladwijzerwerkbalk zichtbaar zijn in Firefox. Daarvoor klik je op het Bladwijzersymbool. (Zie afbeelding na dit bericht). Als je nog geen bladwijzers hebt, vind je dit symbool via 3-streepjes Menu>Aanpassen en dan zit het ergens in het grote veld met symbolen. Sleep het Bladwijzersymbool naar een handige plaats. Bijvoorbeeld tussen de twee zoekvelden, als je die hebt. Klik nu op het Bladwijzersymbool en schakel de Bladwijzerwerkbalk in. Open een graag bezochte webpagina zoals PC Web Plus Forumoverzicht. Dan klik je op het sterretje helemaal rechts in de Adresbalk. Dit sterretje wordt blauw en nodigt je uit om een naam te geven aan je nieuwe bladwijzer. Als je heel veel bladwijzers hebt en je hebt deze geordend in mappen, dan kun je zo ook de gewenste locatie (=map) kiezen. Ziehier hoe het Bladwijzersymbool er uitziet. Direct links naast het Bladwijzersymbool zie je het genoemde sterretje in de Adresbalk.
 4. De snelkoppelingen die u vertoont kunnen mijns inziens beter vervangen worden door bladwijzers binnen Firefox. Véél gemakkelijker.
 5. 'Geschiedenis wissen zodra Firefox sluit' zou ik zeker ook uitvinken. Of op zijn minst kijken bij de Instellingen daar of Cookies niet aangevinkt is.
 6. Hoe zet je zo'n back-up weer terug in de browser? (Als ik even mag).
 7. De eerste keer dat ik hoorde over deze Microsoft hardware vingerafdruk was ten tijde van de introductie van Windows 10.
 8. Leono

  99%

  Het ultrakorte kabeltje dat ik gisteren noemde hing nog in een andere USB-poort, dus daar ligt het ook niet aan. Een ander systeem heb ik niet: alleen desktop en Mp3-speler. Een Mp3-speler oppervlaktetest van Hard Disk Sentinel geeft als uitkomst: 100% in orde. De Macrorit Disk Scanner Professional zegt eveneens: 100% in orde.
 9. Leono

  99%

  Neen, falstring: geen sprake van.
 10. Leono

  99%

  Zojuist nog het originele ultrakorte kabeltje geprobeerd dat bij aankoop bij de Mp3-speler zat: ook hiermee “99%”.
 11. Leono

  99%

  Ja, er is een kabel. Hij is niet beschadigd en er zit geen stof of vuil in de aansluitingen.
 12. Leono

  99%

  Goed dat u dit voorstelt, Dasle. Toevallig dacht ik er zelf juist ook aan. En: kopiëren naar de USB-stick verloopt normaal. Het probleem zal dan wel aan de Mp3-speler liggen. Dus onoplosbaar misschien?
 13. Leono

  99%

  Dat weet ik eigenlijk niet echt zeker, of het alleen bij de Mp3-speler is. De Mp3-speler heet Creative Zen X-Fi Style.
 14. Leono

  99%

  Een relatief klein probleem: Dagelijks verplaats ik nogal vaak bestanden, bijvoorbeeld van en naar de Mp3-speler. Wat je dan altijd zag was: hoeveel procent is al klaar? De voortgang van het proces dus. Maar sinds enige tijd wordt er onmiddellijk gesprongen naar 99% en vervolgens heb je geen idee wanneer het klaar is. (Ook niet na klik op "Meer details"). Het duurt in elk geval altijd erg lang. Is dit een herkenbaar verschijnsel en zo ja, waar ligt dit aan? Zie alstublieft de afbeelding. (Ik had meer dan genoeg tijd om hem te maken).
 15. Leono

  Internetopties

  Nooit en te nimmer gebruik(te) ik Edge of Internet Explorer, maar de laatste vervult blijkbaar nog steeds een rol in het Windows gebeuren.
 16. Leono

  Internetopties

  Elke keer als ik een CCleaner schoonmaak doe staat Internet Explorer er nog steeds wel degelijk bij.
 17. Leono

  Blauw scherm

  Het enige dat ik kan bedenken is dat het Yahoo! adres ergens in het systeem van het PC Helpforum een slapend bestaan leidt. Dat was nochtans het probleem bij diverse nieuwsbrief aanbieders. Maar ja, wie zal het zeggen? Maar, misschien moet ik wat dit forum betreft gewoon bij Outlook blijven. Een probleem was dat Outlook extreem veel in de spam map laat aankomen, ook PC Helpforum berichten. En spam berichten zie ik normaliter niet vanuit Yahoo!, althans niet rechtstreeks. Gisteravond heb ik het PC Helpforum nog weer eens gewhitelist en deze keer werkt het blijkbaar. En via de nieuwe Outlook functie “Doorsturen” komen de notificaties nu direct in het Yahoo! postvak, zelfs zonder storende toevoeging dat het vanuit Outlook komt.
 18. Leono

  Blauw scherm

  Nu maar even mijn e-mail adres gewijzigd naar Outlook. Een bevestigingsmail naar Yahoo! komt niet. Naar Outlook dus wel. Feitelijk zou mijn Yahoo! adres op dit moment geheel onvindbaar moeten zijn binnen het PC Helpforum.
 19. Bij Browsegegevens wissen staat geheel rechts: “Bij het verlaten”. Overigens is Control+Shift+Delete de gemakkelijkste weg naar dit venster.
 20. Leono

  Blauw scherm

  Zeker, zeker. Ik voel geen haast. En inmiddels ben ik er aan gewend het forum nu en dan te bezoeken en rechtsboven naar eventuele notificaties te kijken.
 21. Leono

  Blauw scherm

  Neen, juist niet: in alle gevallen bleek de oorzaak te liggen bij de nieuwsbrief verzendende organisatie. Zij hadden mijn Yahoo! mail adres bij een eerdere afmelding niet volledig verwijderd.
 22. Leono

  Blauw scherm

  Wat ik dus meemaakte met diverse nieuwsbrieven: Ik meldde mij aan met Yahoo! en dan kwam de mededeling: “U bent al geabonneerd met dit adres”, maar er kwam dus niets. Net zoals ik hier zie staan: “U volgt dit”, maar er komt niets.
 23. Leono

  Blauw scherm

  Hallo Passer, Deze vraag had ik toch al beantwoord? (Enkele berichten terug). Namelijk: “E-mail adres in account is Yahoo! (Ik neem aan dat dat "vraag twee" was)”.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...