Ga naar inhoud

Cil

Lid
 • Aantal items

  262
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Cil

 • Titel
  Vaste Bezoeker

Recente bezoekers van dit profiel

1.497 profielweergaven
 1. Ik zal ermee moeten leren leven denk ik Bedankt jullie weer voor het meedenken.
 2. Potverdikkie, Hij komt zowel in Webmail als in Outlook in span. Ik klik in Webmail op "Geen spam" en hij komt in postvak in zowel in webmail als outlook. In Webmail heb ik geen optie anders als alleen op "Geen spam" te klikken.
 3. In Webmail stonden er 5 deze allemaal op Geen Spam gezet, willen jullie nogmaals eens reageren?
 4. TOP, Ik weet het nu dat hij daarin terecht komt, dus als ik een vraag heb, Moet ik gewoon daar vaker kijken. :):)
 5. Helaas, Nog in de spam bak. Kan wel weer op die koppeling klikken en zeggen dat die naar Postvak in gaat.
 6. Ja die kwam daar inderdaad in terecht, de laatste heb ik nu op die link (zoals je aangeeft) geklikt, en komt dan in Postvak IN, toen naar regels maken gedaan, en aangegeven dat hij altijd naar mapje PCH moet. Dus ben nu zeer benieuw naar de volgende reactie.
 7. Hier zit ik dus altijd mee, snap er niets meer van
 8. Hallo. Wat ik ook probeer met jullie beantwoorde emails? deze komen altijd in de spam bak terecht. Ik heb al bij Regels maken "Altijd verplaatsen naar..." gedaan. Op "Dit is geen spam" maar nog steeds moet ik in de spam bak jullie mail lezen? Ik gebruik Outlook 2016
 9. Dat heb je met die huisartsen die denken alles te weten, mij zeggen dat ik een zenuwontsteking heb in de nek, mij 2 1/2 week verkeer medicijnen voorschrijven, en dat de neuroloog dan moet ontdekken dat het een spier is die in de knoop zit. Dus mag nu naar de therapeut.
 10. Sorry, voor mijn late reactie, maar zat even in de lappenmand. Ik heb het kunnen uitvoeren, PC uit/aan en inderdaad is de tekst verdwenen, zoekt na de uitgebreide update van vorige week nu toch nog 3 nieuwe updates. DANK JULLIE WEL WEER.
 11. Inmiddels al wel gekeken, zie alleen in computerconfig een ingeschakeld staan, maar niet in gebruikersconfig. Dus die 1e ga ik op Niet geconfigureerd zetten.
 12. Ik kan op dit moment even niet uitvoeren, ik ben voor iemand een reserve kopie op haar Icloud aan het zetten, en kan de pc daarom niet afsluiten als ik de actie heb voltooit, Zodra het klaar is kom ik met plaatjes
 13. Ja die windows 20H2 heb ik dus net erop gezet. Maar als ik de uitleg volg zoals aangegeven bij SchoonePc dan staan deze 2 mappen allen op NIET geconfigureerd, en met de onderstew optie kan ik even geen wij uit worden, zal dat laten even bekijken.
 14. Goedemiddag, Weet iemand hoe ik kan inschakelen dat mijn updates automatisch gaan. Ik krijg altijd een melding" sommige instellingen worden door uw organisatie beheerd" Terwijl ik gewoon een thuiscomputer heb.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...