Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

Cil

Lid
 • Aantal items

  176
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Cil

 • Titel
  Vaste Bezoeker

Recente bezoekers van dit profiel

790 profielweergaven
 1. Ik heb gedaan volgens uitleg. en is gelukt. Daarna ipv Winrar(die steeds zo'n koopmelding gaf) vervangen voor bandizip Super bedankt voor deze uitleg.
 2. Oke, het is een duidelijk antwoord lijkt mij. Ik ga via teamviewer bij haar inloggen om te kijken of we het kunnen fixen, en laat het je weten.
 3. Goedemiddag, Misschien is dit niet het juiste topic, maar weet niet in welke ik het anders moet vragen. Het volgende: In de filtermappen van Paintshop zie je vaak .8bf en .ffx bestanden. Als je op de eigenschappen ervan klikt, zie ik vaak bij leden van mijn cluppie dat deze anderes staan dan bij mij (Ik heb alles op Adobe, maar die die hbben hun niet) Nu heeft een van deze leden die eigenschap op Winrar staan, wat erg verwarrend is, want denk nu steeds dat ik het moet uitpakken. Hoe kan ik ervoor zorgen dat bv .ffx in de eigenschappen komt te staan op bv "app kiezen"Zoals onderstaand voorbeeld? De andere is zoals ik hem heb staan
 4. Bovenstaande uitgevoerd, echter blijft de map op Gedeeld staan.
 5. De mail was in de Spam terecht gekomen, vandaar mijn late reactie/ Ik zal morgen kijken of diegene online is
 6. Goedemiddag, Ik probeer iemand te helpen met een gekochte Psp2019 versie, echter krijgt diegene steeds een virus melding? (zie bijgaand screen) Ik heb de instellingen met die van mijn eigen PC vergeleken en kom een ding tegen welke mogelijk de oorzaak is. Gedeelde mappen(ook screentje van gemaakt. Als ik op Netwerkcentrum klik, staan alle instellingen zoals bij mij zelf. Hoe kan ik ervoor zorgen dat die map niet op delen staat?
 7. Ook met de W +E toets geen werking, en uit die link kom ik niet uit, De dame gaat de pc naar haar pc man brengen. Ik weet wel iets,maar ook niet alles, en zeker niet over clean boot. Ik zal jullie laten weten als ze de pc terug heeft, wat het probleem was/is Tot zover weer bedankt voor de hulp.
 8. Bovenstaande uitgevoerd, na opstarten pc , HELAAS, verkenner sluit nog steeds af, bijgaand een screentje van de actie
 9. Ondertussen ook de ADW cleaner gedaan en MB3, bij de 1e vond hij 1 bedreiging, na opnieuw starten niets meer, maar verkenner sluit nog steeds af.
 10. Goedenavond, deze actie uitgevoerd, maar helaas, de map van de verkenner op de taakbalk, sluit meteen af na openen
 11. Ik stel de vraag namens een oudere dame, Ze kan sinds kort wel via de taakbalk de Verkenner openen, echter wordt die meteen weer afgesloten? Kan dit met een malware te maken hebben? Ze heeft W 10 64 Bits De map die ook vaststaat op de taakbalk is de map downloads, deze blijft wel open als je erop klikt
 12. In ieder geval bedankt voor alle moeite
 13. Allen bedankt voor het meedenken, maar denk niet dat we deze stappen gaan ondernemen. Straks is er wat met haar laptop en dan kan ik niet meer terug. Ik zie nu ook inderdaad een heel verschil met mijn eigen schrijfbeheer, (2 vakje waarvan 1 door systeem gereserveerd 549MB en C SSD 223 gb. Daaronder hangt nog een HD van 2 TB in 4 partities.
 14. Deze snap ik even niet het gaat niet om de 260 mb, maar om de C schijf van 460 gb, Daar zou je toch makkelijk een 50 GB voor een partitie voor kunnen vrijmaken? Maar als we dat doen met Rechtermuis op C dan krijgen we dus die 4518MB
 15. Bij deze de screentjes
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.