Ga naar inhoud

Eddy X

Lid
  • Items

    223
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Profiel Informatie

  • Geslacht
    Man
  • Land
    België

Recente bezoekers van dit profiel

3.311 profielweergaven

Eddy X's prestaties

  1. Wat betreft Windows updates, deze kun je best allemaal installeren. Voor het bios; ben ik wel voorzichtder, enkel bij een haperende werking van je PC , zou ik een bios update overwegen, anders zo laten. Een bios update, is niet zonder risico.
  2. Clonen is inbegrepen in de freeware, is wel enkel Engelstalig.
  3. Een partition manager die ik vroeger veel gebruikte, en nog steeds als freeware te downloaden is: https://www.amazing-share.com/free-partition-manager.html
  4. Blijkbaar ben je geinfecteerd door "adware" Download adwcleaner , hiermee zou je het probleem moeten oplossen. https://nl.malwarebytes.com/adwcleaner/ Zeker niet klikken op "virussen verwijderen".
  5. Kies hier voor een apparaat gebruiken.
  6. Neen, je hoeft niet op te starten van de USB drive. Zodra je toegang hebt tot de drive, start je het exe. file en zal er gevraagd worden om Windows te installeren met of zonder behoud van gegevens.
  7. Je kan er van uitgaan dat je je een 64 bits systeem hebt, 32 bits is wel van meer dan twintige jaar geleden. Wat betreft je tweede vraag, zou ook moeten lukken.
  8. Wat je kan doen, is op een andere PC het installatie bestand voor Windows 10 aan te maken. Op de microsoft site : https://www.microsoft.com/nl-nl/software-download/windows10 kan je via,Wil je Windows 10 op je pc installeren, hulpprogramma downloaden , een USB drive aanmaken om Windows opnieuw te installeren. Echter inplaats van voor opnieuw installeren, kan je kiezen voor Windows installeren met behoud van gegevens. In het scherm , kies een optie , kies je voor een apparaat gebruiken.
  9. Tof, kan ik in het vervolg mijn trukkenkast openen 😃😁
  10. Eddy X

    geluid

    Je kan externe speakers aansluiten, indien je een hoofdtelefoon aansluiting hebt (3,5 mm jack). Speakers hebben wel 220 volt aansluiting (adapter) nodig. https://www.tones.be/nl/p/TO116282-speaker-z200-980-000810-zwart
  11. Heb je ook een herstart bij het spelen van die games ?
  12. Als je reeds een herinstallatie gedaan hebt van Windows, (een volledige zonder behoud van gegevens), dan vermoed ik een hardware probleem. Welk probleem is moeilijk te zeggen, kan bijvoorbeeld veroorzaakt worden door een defekte voeding (meest voorkomend), ofwel een slecht contact tussen cpu en socket; er zijn vele mogelijke oorzaken.
  13. IBM is ondertussen ook op zoek naar COBOL programmeurs, voor mainframes die nu nog steeds worden gebouwd.
  14. Heb helemaal geen ervaring hiermee, maar misschien kan dit je op weg helpen: https://www.bol.com/be/nl/p/wifi-2-go-usb-4g-dongle-4g-router-wifi-modem-voor-laptop-en-computer-simkaart-150-mbps-mifi-router-wifi-buddys-wifi-hotspot/9300000113198642/?bltgh=g-G4jcR2xu8MWJQOexdEag.2_50.52.ProductTitle https://veiliginternetten.nl/thema/mobiel/privacy-mobiel/internet-smartphone-delen-computer-tablet/
  15. Een schijf zonder partities, is toegankelijker voor iemand die niet gewoon is met partities te werken.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.