Ga naar inhoud

Emile51

Lid
 • Aantal items

  15
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Emile51

 • Titel
  Lid

Recente bezoekers van dit profiel

292 profielweergaven
 1. Heb hier een nieuwe laptop. Probeer Google spraak (microfoontje inschakelen) en zie bij het spreken de modulatie van mijn stem. Maar daar stopt het ook, er gebeurt niets. Moet er nog iets aan de instellingen gebeuren?
 2. Beste @stegisoft : ik denk dat @p38cvq gelijk heeft - heb recentelijk dezelfde situatie situatie meegemaakt, en verleden jaar idem met de account van mijn partner. Belangrijker is dat @clovis nagaat of betreffende account vanuit "vreemde" plaatsen geopend werd, zoniet is dit een non-issue en moet @clovis zijn moeder haar paswoord niet veranderen. Dat zal hij ons wel laten weten. En, mogelijks kan je termen zoals "lullen" op dit forum vermijden? Dit is niet echt positief. Dank u.
 3. Kan deze adapter (p/n P3Q-00003 ) ook gebruikt worden om te projecteren naar een andere laptop? Het is deze adapter : https://www.microsoft.com/nl-be/p/microsoft-wireless-display-adapter/8vwdj9bd9xlz?activetab=pivot%3aoverviewtab
 4. Ja, maar in de BIOS werd het nodige aangepast (opstartvolgorde)? Dat is trouwens het probleem niet, booten werkt zoals vanouds. Even verder gezocht : als ik nogmaals probeer C te clonen naar D kan Samsung Data Migration (beide SSD's zijn van Samsung) de 2e schijf ook niet meer vinden?
 5. Helaas niet, de foutboodschap blijft.
 6. Beschik over een pc met 2x 500 Gb SSD, beide drives waren met Bitlocker versleuteld. Maakte een clone van de C schijf naar de D schijf, uiteraard Bitlocker moeten uitschakelen. Eens de cloning correct uitgevoerd wou ik de D schijf opnieuw vergrendelen, maar W10 verkenner herkent deze schijf niet: computerbeheer wel maar zegt dat die schijf offline is "wegens een handtekeningconflict met een andere schijf die wel online is". Hoe op te lossen?
 7. Beste allemaal, Ik beschik over een W10 prof (na overschakeling van Win7 prof), en gezien de leeftijd van mijn pc, zou alles (dus met inbegrip van Windows programma's zoals Windows Office) en alle andere apps willen overzetten naar die nieuwe. Een serie andere programma's werden indertijd op de oude pc geïnstalleerd met een geldige betalende (dus gekochte) licentie, bv. AVG, Easeus backup, enz. Hoe kan ik deze transfereren naar mijn nieuwe pc, zonder alles opnieuw te moeten installeren, laat staan product keys opnieuw te moeten ingeven ? Dank u.
 8. Ja, het is een andere IP range, maar kan het adres niet openen in gelijk welke browser. Router IP is inderdaad 192.168.1.1 en vindt 192.168.253.1 niet....anderzijds vind ik wel de recorder waar de camera op aangesloten is, 192.168.1.50 Merk is Hikvision, model kan ik niet zien (zit in een stalen bak). Het is via de recorder dat ik het IP adres van de camera + poort zie, maar kan er niet op inloggen.
 9. Een IP-camerasysteem gebruikt een netwerk (gateway 192.168.1.x). De recorder heeft een vast IP adres in die range, maar het blijkt dat de camera die hierop aangesloten is een IP adres heeft in een andere subnet, 192.168.253.xx. Dit adres intypen in een browser antwoordt "cannot connect". De recorder kan wel aangesproken worden, maar de camera niet? Vermoedelijk omdat hij in een ander subnet zit? Hoe kan ik die wel aanspreken?
 10. Via via vernomen dat je eigenlijk een "smart tv" (een "slimme" tv) nodig hebt. Die kan dan vanuit het internet streamen, bv. YELO-TV of VRT.NU.
 11. Misschien een domme vraag maar toch. Mijn vriendin heeft een TV met RJ45 aansluiting en ook een abonnement op Telenet (internet + TV). Dit is een 2e TV op haar slaapkamer, waar ook een RJ45 aansluiting ligt. Kan zij deze op de Telenet modem/router aansluiten? En gewoon alle kanalen van Telenet bekijken, dus zonder coax aan te sluiten? Met dank.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...