Ga naar inhoud

PC wilt niet opstarten


Doménique

Aanbevolen berichten

Beste computervrienden

Vandaag heeft mijn vader een probleem met zijn pc opgelopen de pc wil namelijk niet opstarten en de pc zegt het volgende:

Windows kan niet worden gestart omdat het volgende bestand is beschadigd of niet kan worden gevonden. Het beschadigde bestand is WINDOWS\SYSTEM 32\ config\system

U kan proberen om dit bestand te repareren door Windows Setup te starten vanaf de originele cdrom met instalatiebestanden. Kies "R" in het eerste scherm om de reparatieprocedure te starten.

Iemand die een oplossing heeft?

Mijn arme vader heeft die cd niet meer zegt hij dus is er een alternatief?

Met vriendelijke groeten Doménique

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 1 maand later...

o ja nog een tip, als je nu toch een nieuwe pc zou kopen, koop die dan op Dell.be of.nl maar ja dat is online kopen en als jij of je vader dat niet graag doet, dan heb je misschien pech . Want op dell kan j kiezen wat je in je systeem wilt (als je hier iets van weet is dit handig) en een redelijke prijs voor een goed product, want wat er dan in je pc steekt, daar zal je meer voor betalen in de winkel. hoogstwaarschijnlijk toch

Link naar reactie
Delen op andere sites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.