Ga naar inhoud

Aanbevolen berichten

Druk op de toets prtsc (printscreen).

Open paint (of een ander programma voor fotobewerking), open een nieuw bestand en plak het screenshot erin. Bewaar het bestand als jpg (of jpeg) op een plaats waar je het makkelijk kan terugvinden en sluit het programma.

Ga naar je onderwerp op het forum en klik onder het kader "snel reageren" op de knop "meer opties".

Nadat je je bericht hebt getypt, ga je naar beneden op de pagina. In het kader "overige opties" klik je op de knop "beheer bijlagen".

In het venster dat dan opent, kan je bladeren naar het bestand met je screenshot en dan klik je op de knop "opladen". Na het opladen mag je dit venster sluiten. Je ziet nu de naam van je afbeelding staan onder de knop "beheer bijlagen"

Klik op de knop "reactie versturen" en klaar is kees.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hallo Jos ,

Ik veronderstel dat dit ongeveer de melding zal zijn :

Kan ... niet verwijderen. Het is door iemand anders of door een programma in gebruik. Sluit alle programma's die het bestand mogelijk in gebruik hebben en probeer het opnieuw

Misschien kun je volgend bestand eens downloaden en installeren :

http://ccollomb.free.fr/unlocker/unlocker1.8.8.exe

Als je daarna op het desbetreffende bestand RECHTSklikt kies je in het menu "Unlocker" en dan in het volgende scherm klik je op "Unlock All"

Daarna zou je het bestand moeten kunnen verwijderen.

Succes, Kuoi

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.