Ga naar inhoud

Aanbevolen berichten

  • 1 maand later...

Als een brief in Microsoft Word wordt opgemaakt, wordt deze met een doc extensie opgeslagen in mijn documenten. Normaal kan je dit bestand met Microsoft Word openen, mits dit programma op je PC staat. Indien je het niet met Word kan openen dan zou je op de site van Micropsoft moeten gaan kijken of daar iets hierover wordt vermeld. Bij mij weten kan Kladblok dit bestand ook openen. Verder zijn diverse conversie programma's op het net te vinden, die deze bestanden naar verschillende bestanden kan converteren

Link naar reactie
Delen op andere sites

Dit kan misschien helpen.

Nieuwe Office 2007 bestanden openen met Office 2003

Office 2007 gebruikt een ander bestandsformaat dan Office 2003. Dit kan problemen geven wanneer je gegevens uitwisselt tussen Office gebruikers van de oudere en van de nieuwere versie.

Met het compatibiliteitspakket van Microsoft Office kan je bestanden uit Office 2007-programma's openen en opslaan in oudere versies van Excel, PowerPoint en Word.

Je kan dit pakket gratis downloaden op deze website van Microsoft : http://support.microsoft.com/kb/923505

Je vindt er ook alle uitleg over installatie en gebruik van het pakket.

Link naar reactie
Delen op andere sites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.