Ga naar inhoud

Foutmelding 'u kunt deze wijziging niet aanbrengen omdat de selectie is vergrendeld'


Aanbevolen berichten

Wanneer ik in onderstaand document in een invulvak tekst wil typen lukt dit.
Wil ik echter een titel wijzigen of de layout aanpassen krijg ik steeds de melding: 'u kunt deze wijziging niet aanbrengen omdat de selectie is vergrendeld'.

Ik had het document echter graag aangepast aan mijn persoonlijke voorkeuren. Is er een manier om deze vergrendeling uit te schakelen? 

 

 

Schermafdruk 2019-10-06 12.50.43.png

Link naar bericht
Delen op andere sites

Het zal een beveiligd document zijn waarin alleen wijzigingen in bepaalde delen (de invulvakken) aangebracht mogen worden.

Lees er hier meer over: https://support.office.com/nl-nl/article/wijzigingen-in-bepaalde-delen-van-een-beveiligd-document-toestaan-187ed01c-8795-43e1-9fd0-c9fca419dadf

 

Om andere delen (bijvoorbeeld de layout en titel) te kunnen wijzigen, moet u het wachtwoord weten dat door de maker van dit bestand gebruikt is om dit document te beveiligen. Neem contact op met de maker van dit bestand, zou ik zeggen.

U lijkt me docent op een of andere school. Wanneer alle docenten van dit bestand gebruik moeten maken en iedere docent een eigen versie van dit bestand gaat maken en gebruiken, dan is de eenheid zoek. Ik kan me voorstellen dat dit bestand daarom beveiligd is tegen wijzigingen.

Link naar bericht
Delen op andere sites
 • Welkom op PC Helpforum

 • Leden statistieken

  • Aantal leden
   39.988
  • Meeste online
   1.765

  Nieuwste lid
  Bertus33
  Registratiedatum
 • Gerelateerde inhoud

  • Door camille
   Mijn controle taal staat zowel in PowerPoint als in Word op Nederlands, de optie 'taal herkennen' staat niet aangevinkt. Maar wanneer ik tekst uit de notities van PowerPoint kopieer naar Word, verandert de controle taal voor dat stukje tekst plotseling naar het Engels. Hierdoor moet ik elke keer opnieuw de controle taal aanpassen. Kan iemand mij zeggen wat ik moet doen zodat de controle taal niet elke keer verspringt? Alvast bedankt!
  • Door Thomas Pertry
   Hallo
    
   Hoe kan je in word een woord automatisch laten herhalen, zoals de = fucntie in excell.  Als je bronveld dan veranderd, dan veranderd ook het gekopieerd veld.
    
   Bijvoorbeeld: ik maak een standaardbrief voor mijn klanten waar ik enkel de inhoud verander, maar kop en voettekst hetzelfde blijft.
   Bovenaan vermeld ik onze referenatie bvb TEPE/103/2019/234
    
   Ik wil de brief afsluiten met volgende zin: Gelieve bij al uw communicatie uw referentie TEPE/103/2019/234 te vermelden.  Uiteraard is onderaan de referentie gelijk aan die van bovenaan.  Maar hoe ik word deze altijd standaard laten kopiëren.  En als ik dus voor mijn volgende klant een nieuwe referentie maak bovenaan bvb TEPE/103/2019/235, dan moet hij dit onderaan automatisch veranderen.  
    
   Functie kan natuurlijk ook gebruikt worden voor de familienaam die bovenaan in de hoofding staat bij adresgegevens en deze dan te kopiëren naar de aanspreektitel.
    
   mvg
   thomas 
  • Door emryss
   wanneer ik met een nieuwe opgave wil beginnen en de a. invoer, springt de a. naar de tweede tab positie
   zoals in bovenstaande afbeelding te zien is, nu zijn er meerdere manieren die ik ken om hem terug te zetten naar de eerste positie, maar dan gebeurt er het volgende:
   de nummering gaat verder vanaf een ander punt, i.p.v. dat deze opnieuw begint
   Zou iemand mij alstublieftx kunnen uitleggen waardoor dit gebeurt en hoe ik het zou kunnen oplossen?
  • Door evc
   Wanneer ik Word (office 2016) wil openen, krijg ik steeds een foutmelding.
   Het lukt niet meer om in Word te werken.
   Hoe kan ik dit oplossen?
    
    

  • Door Wordvraag
   Goedemorgen,
    
   Allereerst hoop ik dat dit topic hier goed staat. Ik heb een vraag en ben onbekend hier. Als meisje heb ik niet zoveel verstand van computers, dus misschien kan iemand mij helpen. 
    
   Sinds enige tijd heb ik een nieuwe laptop, namelijk de Acer Swift. De laptop is super snel en bevalt goed, alleen Word loopt telkens vast. Zodra ik twee bestanden tegelijkertijd wil openen loopt hij vast, als ik een voorpagina wil toevoegen en als ik een plaatje wil plakken geeft hij iets aan met een ole-actie en dan doet hij het ook niet. Ik heb Word al opnieuw geïnstalleerd, maar dit mocht niet helpen. Kan iemand mij helpen?
    
   Alvast bedankt! 
    
   Groeten,
    
×
×
 • Nieuwe aanmaken...