Ga naar inhoud

Aanbevolen berichten  • 4 weken later...

Kan je volgende vragen even beantwoorden:

1. Ga in de BIOS onder de tab Energiebeheer/Power en kijk of daar ergens iets staat van "Wake on Lan" of "Wake on USB". Zorg dat die op disabled staan moesten die actief zijn.

2. Gebruikt u 32 bit of 64 bit versie van Windows? Zorg bv. bij 64 bit versie van Windows, dat ook je moederbord dat aankan.

3. Komt dit probleem nog maar pas de kop opsteken? Of is het al vrij lang dat die terug opstart na het afsluiten? Als het nog maar pas is, kan malware de oorzaak zijn of een verkeerde driver. Of een instelling in apparaatbeheer bij Netwerkadapters.

aangepast door Kurtt
Link naar reactie
Delen op andere sites


Download HijackThis.

Klik bij "HijackThis Downloads" op "Installer".

Dubbelklik op HijackThis.msi

Hijackthis wordt nu op je PC geïnstalleerd, een snelkoppeling wordt op je bureaublad geplaatst.

HijackThis zal openen na het installeren.

Klik op "Do a systemscan and save a logfile".

Er opent een kladblokvenster, hou gelijktijdig de CTRL en A-toets ingedrukt, nu is alles geselecteerd. Hou gelijktijdig de CTRL en C-toets ingedrukt, nu is alles gekopieerd. Plak nu het HJT logje in je bericht door CTRL en V-toets.

Let op : Windows Vista & 7 gebruikers dienen HijackThis als “administrator” uit te voeren via rechtermuisknop “uitvoeren als administrator". Indien dit via de snelkoppeling niet lukt voer je HijackThis als administrator uit in de volgende map : C:\Program Files\Trend Micro\HiJackThis.

Link naar reactie
Delen op andere sites

 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...