Ga naar inhoud

Wireless USB adapter kan niet verbinden met WPA in XP Prof


Herby733

Aanbevolen berichten

Hallo iedereen.

Onlangs kocht ik een wireless N usb adapter van sitecom (wl-345), deze wilde ik verbinden met mijn router van sitecom (wl-351).

Router werkt perfekt en is beveiligd met wpa-psk (tkip), geen wpa2 aangezien mijn psp deze niet ondersteund. Inloggen op het netwerk met psp en netbook met wpa beveiliging is geen probleem.

Ik zit met volgend probleem: met de usb adapter van sitecom aangesloten op een andere desktop geraak ik met wpa niet op het netwerk, hij blijft steeds hangen op NETWERKADRES AANVRAGEN :hmmmm: echter zet ik de wpa beveiliging in mijn router uit dan geraak ik moeiteloos op het netwerk...

Bewuste desktop draait XP Prof SP3; usb adapter is goed geïnstalleerd in apparaatbeheer en signaalkwaliteit is heel goed. Heb zelfs recentste driver van sitecom gedownload voor usb adapter en gebruik het meegeleverde progje van fabrikant om wireless te verbinden:hmpf:

Ben nu ten einde raad en een aantal uurtjes googlen maakten me ook niet wijzer... :thumpdown:

Zijn er hier specialisten die me kunnen helpen? :adore:

Link naar reactie
Delen op andere sites

Misschien moet je de mac adres van de wireless N usb adapter nog toevoegen aan de router als je dat ook gedaan had bij andere pc enz.

Mac adres:

Ga naar start

Typ in uitvoeren dit: cmd

Typ nu achter > dit: ipconfig /all (ipconfig spatie /all)

Eventueel scrollen

Dan bij draadloos lan of zo

Bij Fysieke adres ziet je de mac adres.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Mannekes mannekes...het probleem is opgelost!

De fout zat in de wpa code...moesten HOOFDLETTERS zijn ipv kleine letters...STOM...STOM...maar ja, ge ziet alleen maar ******** bij het ingeven van de code. Sorry jongens...

De stick was bijna terug naar de winkel!

Greetzzz Herby733

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.