Ga naar inhoud

Aanbevolen berichten

1.

Heb je niet per ongeluk de hoofdlettertoets ingedrukt tijdens het typen van je wachtwoord?

2.

Nog meer nuttige info hier: http://help.msn.com/%28ZmlsdGVyPURIX0ZSRUUsREhfRlJFRSZwcm9qZWN0PW1lc3NlbmdlcncxMCZtYXJrZXQ9bmwtTkwmY3U9JnRtdD0mZm9ybWF0PQ==%29/Help.aspx?market=nl-NL&project=Messengerw10&querytype=topic&query=Messenger_TROU_UnabletoSignin.htm

3.

Kuis je PC ook eens op met CCleaner.

Download CCleaner.

Installeer het en start CCleaner op. Klik in de linkse kolom op “Cleaner”. Klik achtereenvolgens op ‘Analyseren’ en 'Schoonmaken'. Soms is 1 analyse niet voldoende. Deze procedure mag je herhalen tot de analyse geen fouten meer aangeeft. Klik vervolgens in de linkse kolom op “Register” en klik op ‘Scan naar problemen”. Als er fouten gevonden worden klik je op ”Herstel geselecteerde problemen” en ”OK”. Dan krijg je de vraag om een back-up te maken. Klik op “JA”. Kies dan “Herstel alle geselecteerde fouten”. Sluit hierna CCleaner terug af.

Wil je dit uitgebreid in beeld bekijken, klik dan hier voor de handleiding.

aangepast door Kurtt
Link naar reactie
Delen op andere sites

Om uit te sluiten dat een verkeerde toetsenbord instelling de oorzaak is kan u het paswoord ingeven in een tekst-editor of in het zoekveldje op deze pagina. Gebruik daarna CTRL+C om het te kopiëren en CTRL+V om het te plakken op het paswoordveld van Msn. Op die manier ziet u of het juist is ingegeven.

Mischien kan u het op de web-pagina herstelen: https://windowslivehelp.com/PasswordReset.aspx

Link naar reactie
Delen op andere sites

Mijn vrouw had hetzelfde probleem, als je googelt naar hotmail probleem, dan krijg je de uitleg:

Om veiligheidsredenen worden sommige hotmailadressen ontoegankelijk of zoiets....

Vrouwke heeft nieuw adres moeten aanmaken, en al haar contactpersonen op de hoogte moeten brengen...

Dikke schijt, echt waar.

Link naar reactie
Delen op andere sites

heeft nieuw adres moeten aanmaken

Dat was eigenlijk niet nodig, u kon het oude terug herstellen. Volg daarvoor de procedure via de optie "wachtwoord vergeten?", op het aanlogscherm van hotmail, hier: [/url]https://login.live.com/login.srf?wa=wsignin1.0&rpsnv=11&ct=1289283152&rver=6.1.6206.0&wp=MBI&wreply=http:%2F%2Fsn125w.snt125.mail.live.com%2Fdefault.aspx%3Frru%3Dinbox%26wlexpid%3DF2A9252FA92544C0BD4C3F0EB4188A53%26wlrefapp%3D2&lc=1043&id=64855&mkt=nl-NL&cbcxt=mai&snsc=1

Als het goed is, dan komt u hier terecht: Account Compromise - Unauthorized Account Access

Link naar reactie
Delen op andere sites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.