Ga naar inhoud

???


harri
 Delen

Aanbevolen berichten

Dag allemaal.

Als eerst wil ik zeggen dat ik het erg fijn vind dat deze site bestaat, mischien dat sommige het licht overdreven vinden maar dit herstelt weer een stukje vertrouwen in de mensheid voor mij.

Ik heb een acer travelmate 5730G, daar beginnen de problemen al dat realiseer ik me, nu is mijn oude harde schijf kapot gegaan. Prima even nieuwe halen, geinstalleerd en wel. Nu alleen nog vista der op knallen toch>? Nee, ik heb vista op dvd bootalbe disk deze heb ik erin geschoven, installatie proceduere doorlopen. Tot dit punt gaat het goed, vervolgens start de laptop opnieuw op en staat het eindscherm van het installatie proces. ''Completing installation''.... ik wachten, nou na hem 4 uur hierop laten staan ben ik toch maar even op wat fora gaan kijken, kwam ik er achter dat sommige mensen dit ook hebben geahad en toen lag het blijkbaar aan de drivers. Dus ik allle drivers gedownload, alle specifieke voor mijn laptop en het algehele ''Acer driver set'' opnieuw geprobeerd te installeren en nu eerst de drivers te installeren. Eerst op een usbstick daarna op dvd en in beide gevallen kan de computer geen drivers vinden ook niet als ik handmatig ga zoeken. heb hem nog twee keer geprobeerd te installeeren en te laten draaien en hetzelfde als uitkomst. Het heb uitgepakte bestand (Driver set) op een andere computer laten draaien en daarop krijg ik een installie wizard van acer.

Graag zou ik van iemand (een erg vriendelijk iemandxD) wat hulp willen vergaren!

Wie durtft?! Ben zeker geen nubian, maar deskundig durf ik mezelf ook niet te noemen.

Ontzetten vriendelijke groeten aan iedereen op het forum!!!

Harri

Link naar reactie
Delen op andere sites

@ Stegisoft: Ik heb de harde schijf inderdaad geformateerd voor/tijdens installatie en zojuist de bios update gedownload maar het lukt me niet om deze te executeren. Kom er trouwens ook net achter dat de vista die ik gedownload heb een oem versie is. Als iemand een link heeft voor een ''normale versie'' heel graag.

@Clarki: Ik heb alle stappen zoals de handleiding dat aangeeft doorlopen alleen is deze al geactiveerd dus ik kom niet bij het stukje registreren, begin te denken dat het ligt aan het feit dat ik een oem versie heb.

In ieder geval en alvast bedankt Harri.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Als je de installatie uitvoert zoals in de handleiding en je wist (formateren) tijdens de installatie eerst je schijf, Zal je opnieuw moeten activeren en kom je bij het stukje registreren.

Lees ook eens de forumregels, er mogen hier geen vragen beantwoord worden over illegale software.

Het is niet illegaal zolang ik een legitiem registratie code heb. Ik heb tenslotte ook voor het besturingsprogamma betaald.

Het is trouwens opgelost, heb inmiddels een ´´retail´´ versie gedownload en geinstalleerd en alles werkt nu naar behoren.

Hardstikke bedankt aan iedereen die geholpen heeft!!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.