Ga naar inhoud

Pc komt automatisch uit slaapstand...


kristof28

Aanbevolen berichten

Enkele mogelijkheden:

Mogelijk houdt een apparaat uw computer ingeschakeld. USB-flashstations en USB-muizen staan erom bekend dat ze de computer ingeschakeld houden.

Instellen dat een apparaat uw computer niet uit de slaapstand mag halen

Open Apparaatbeheer door achtereenvolgens te klikken op de knop Start, Configuratiescherm, Systeem en beveiliging en vervolgens onder Systeem op Apparaatbeheer.* Als u om het beheerderswachtwoord of een bevestiging wordt gevraagd, typt u het wachtwoord of een bevestiging.

Zoek in de lijst met hardwarecategorieën het apparaat waarvan u wilt voorkomen dat dit uw computer uit de slaapstand haalt en dubbelklik op de naam van het apparaat.

Klik op het tabblad Energiebeheer en schakel het selectievakje Dit apparaat mag de computer uit slaapstand halen uit.

Mogelijk haalt een programma of geplande taak uw computer uit de slaapstand. Standaard mogen geplande taken in de energiebeheerinstellingen de computer niet uit de slaap- of sluimerstand halen. Sommige programma's halen de computer mogelijk wel uit de slaapstand als de instellingen zijn gewijzigd.

Instellen dat programma's uw computer niet uit de slaapstand mogen halen

Open Energiebeheer door achtereenvolgens te klikken op de knop Start, Configuratiescherm, Systeem en beveiliging en Energiebeheer.

Klik op de pagina Selecteer een energiebeheerschema op De schema-instellingen wijzigen voor het schema dat u wilt wijzigen.

Klik op Geavanceerde energie-instellingen wijzigen op de pagina Geavanceerde energie-instellingen wijzigen.

Vouw op het tabblad Geavanceerde instellingen de optie Slaapstand uit, vouw vervolgens de optie Activeringstimers toestaan uit en kies Uitschakelen zowel wanneer de computer de accu gebruikt als wanneer de computer is aangesloten op de netspanning en klik vervolgens op OK.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.