Ga naar inhoud

Acer eAudio Management


Joel

Aanbevolen berichten

Hallo iedereen ,

Ik heb een probleem met mijn Acer Aspire 8930G en dat kan je gerust een understatement noemen ! Het ding is mij aan het dood doen ! Dit probleem is slechts het topje van de ijsberg van al de problemen die ik al gehad heb met deze labtop. Maar een mens moet ergens beginnen ... Hier komt het : Telkens als ik de computer opnieuw opstart, moet ik de instellingen van Acer eAudio Management opnieuw instellen. Dat betekent telkens opnieuw het juiste geluid kiezen, de soort, etc. Ik heb al overal gezocht en alles geprobeerd, zelfs op het internet, zonder resultaat ! Is er iemand die weet hoe ik dat kan vastzetten zodat ik niet steeds opnieuw het geluid moet instellen als ik de computer opstart ? Ik zou het maar normaal vinden dat de instellingen voor geluid onverandererd blijven als je de computer opnieuw opstart ... Ook denk ik dat het motto bij Acer is : waarom de dingen makkelijk maken als het moeilijk kan ? Ik denk dat Acer experimenten uitvoert en ons gebruikt als proefkonijnen ! Iemand moet eens luidop spreken en zeggen dat het genoeg is ! Ik heb al over vanalle soorten problemen gelezen met deze labtop op het internet ... ! Je houdt het niet voor mogelijk ! IK HEB ER GENOEG VAN !!! Zou het kunnen dat bepaalde mensen nog andere dingen te doen hebben dan dag in dag uit computerproblemen op te lossen ?? :banghead:

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • Reacties 24
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

Heb je al geprobeerd om die tool te verwijderen en opnieuw te installeren?

Heb je cd's bij de laptop gekregen waarop die eAudio Management staat?

Hallo Jean-Pierre ,

Bedankt om zo snel te reageren ! Neen, ik heb nog niet geprobeerd om de tool te verwijderen en opnieuw te installeren. Heb wel overal gezocht bij eigenschappen en zo of ik iets kon aanvinken, maar het is er niet. Natuurlijk zijn er geen cd's bij de laptop waarop die eAudio Mangagement staat ... Hmmm ... :hmmmm2: (grapje !)

Maar ik zou het wel opnieuw kunnen downloaden vanop het internet. Denk je dat het dan zou werken ? Waarom zou het dan wel werken ? Ik wil het in elk geval wel eens proberen en heel erg bedankt om zo spoeding te reageren ! :top:

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hallo Jean-Pierre , Na lang zoeken heb ik Acer eAudio Management kunnen downloaden. Maar ik krijg de melding dat mijn machine/computer niet geautoriseerd is om het bestand te installeren. Dus ik kan niet aan de set-up beginnen.

aangepast door Joel
op verkeerde knop gedrukt en vorig onafgewerkt bericht per ongeluk te vroeg doorgestuurd.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Hallo Jean-Pierre , Zal ik proberen ! Maar ik zit sinds gisteravond nog met een bijkomend probleem. Na lang zoeken heb ik op 1 van de vele websites waar je "zogezegd" een Free Download van Acer eAudio Management kunt doen, wat uiteindelijk allemaal leugens zijn om je op te zadelen met nieuwe problemen en reclame te maken voor andere probleemprogramma's ... , iets anders meegemaakt ! Naast de knop voor de download van eAudio Management boden ze mij aan om een gratis scan uit te voeren. Ik wou dat niet en probeerde op de downnload button van eAudio te drukken omdat ik de onweersbui al zag hangen ... Nu bleek de scan geen vrij aanbod te zijn, want algauw bleek dat de download niet van start kon gaan als je niet eerst de "gratis" scan uitvoerde ... Dat heb ik dan maar gedaan zodat ik vlug Acer eAudio zou kunnen downloaden daarna. Na de "Free Scan" zeiden ze dat er vanalles mis was met mijn computer (wat geen waar is want ik scan regelmatig en mijn vooropstaande beveiligingsfirma zegt dat er 0 problemen zijn op gans mijn systeem) en dat ik hun product moest kopen om het te herstellen. De vrije scan heb ik moeten downloaden natuurlijk ... Nu zit ik opgescheept met een vreemd programma genaamd "Uniblue Registry Booster" wat, zoals ik had gedacht zich blijft aandringen telkens als ik mijn computer opnieuw opstart. Heb al geprobeerd om het af te vinken bij msconfig (opstarten) maar zelfs dan blijft het steeds terugkomen. Dat is dan wat ze noemen van de regen in de drup ... En O ja ... tussen haakjes ... Na de download van Uniblue was er geen mogelijkheid meer om eAudio te downloaden ! Ik kan niet begrijpen dat dergelijke gangsterpraktijken aan de hand zijn! En is dit eigenlijk wel wettelijk ?!? Waarom doet niemand daar iets aan ?!? Nu vraag ik mij af hoe ik dat vervelend programma van mijn computer moet krijgen telkens als ik hem opnieuw opstart dringt het zich op in full screen modus alsof het het belangrijkst van allemaal is ... ! :mad::banghead:

Link naar reactie
Delen op andere sites

We zullen zeker onderstaande uitvoeren om van dat vervelende ding terug af te geraken.

Voer van dat programma verder NIETS uit om grotere problemen te voorkomen.

Daarna kijken we wel verder voor je eAudio probleem.

Download HijackThis.

Klik bij "HijackThis Downloads" op "Installer".

Bestand HijackThis.msi opslaan. Daarna kiezen voor "uitvoeren".

Hijackthis wordt nu op je PC geïnstalleerd, een snelkoppeling wordt op je bureaublad geplaatst.

Klik op de snelkoppeling om HijackThis te starten

Klik ofwel op "Do a systemscan and save a logfile", ofwel eerst op "Scan" en dan op "Savelog".

Er opent een kladblokvenster, hou gelijktijdig de CTRL en A-toets ingedrukt, nu is alles geselecteerd. Hou gelijktijdig de CTRL en C-toets ingedrukt, nu is alles gekopieerd. Plak nu het HJT logje in je bericht door CTRL en V-toets.

Krijg je een melding ""For some reason your system denied writing to the Host file ....", klik dan gewoon door op de OK-toets.

Let op : Windows Vista & 7 gebruikers dienen HijackThis als “administrator” uit te voeren via rechtermuisknop “als administrator uitvoeren". Indien dit via de snelkoppeling niet lukt voer je HijackThis als administrator uit in de volgende map : C:\Program Files\Trend Micro\HiJackThis of C:\Program Files (x86)\Trend Micro\HiJackThis.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hallo Jean-Pierre , Ik heb ook Trend Micro Anti Virus en heb zojuist een full system scan uitgevoerd met als resultaat 0 beveiligingsproblemen. Ik heb nu al HijackThis gedownload en op mijn computer staan. Ik zag dat het ook van Trend was en dat stelt me gerust. Alleen begrijp ik nu niet echt wat ik moet doen om dat specifieke piraatprogramma genaamd "Uniblue Registry Booster" van mijn labtop te verwijderen. Hoe moet ik dat aanpakken ? Of wil je dat ik eerst heel de boel nog eens scan met Hijack ? En hoe kan ik Uniblue van mijn systeem krijgen ? Ik heb gemerkt dat deze namiddag toen ik bezig was op mijn computer er toch wat vreemde dingen gebeurden ... Oude programma's die ik al heel lang had weggedaan kwamen plots op mijn scherm in 100 tot 500 voud ! Allemaal schermpjes over heel mijn scherm die ik met al de moeite van de wereld kon afsluiten. Man dat was zweten ... Kiwee en internet explorer, allemaal dingen waarvan ik dacht dat ik ze had weggedaan en er voorgoed van af was ... Heb dan opnieuw opgestart en een full system scan gedaan. Blijkbaar zitten er nog wat lijken in de kast ... Wat denk je ? Wat wil je dat ik doe nu ? En wanneer zal dit alles eindigen ? Wat een smeerlappen daar van Uniblue ! Is dat nog normaal ?! Idioten !!! Nog een geluk dat er mensen als u zijn ... :stupid:

Link naar reactie
Delen op andere sites

Via HJT kunnen de specialisten die Uniblue eruit krijgen of toch al voor een deel.

Ze zullen je dan ook nog een aantal andere taken laten uitvoeren om het volledig van je systeem weg te krijgen.

Post ENKEL het log van HJT en voer zeker zelf nog NIETS uit tot 1 van de specialisten je verder helpt en zegt wat er allemaal aangevinkt en vervolgens verwijderd mag worden.

Stuur ook eens een mailtje naar Acer met de vraag waar je die eAudio veilig kunt afhalen.

aangepast door Jean-Pierre
Link naar reactie
Delen op andere sites


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.