Ga naar inhoud

hp photosmart 7760


hannah
 Delen

Aanbevolen berichten

ik heb een photosmart7760 nou ik heb de cartridge bij gevult.dat ging altijd goed tot nu doe. maar nu heb ik een probleem. dat de cartridges hp57 niet meer doet. hij geeft defect aan. nu is het zo dat je de cartridge een x maal kunt gebruiken. deze zijn niet zo waak gebruikt. dit was de twee de keer. ik heb de hp56 wel goed. en nu komt het. ik heb altijd twee zetje in huis.

dus ik de vier cartridges gevuld en moet je nog even niveau resten. de hp57 gaf defect aan nou dat komt door dat de daten overschreden was. en daar heb je ook een rest voor. en dat ging goed. dus hp56 gerest op niveau dat ging direct goed. dus moest de twee de hp57 nog .maar die gaf ook aan defect. dus ook even datum gerest maar dat ging niet. dus de goede hp57 erin maar die gaf nu ook defect aan. dus ook maar weer gerest maar dat ging ook niet. maar de eerste hp57 heb ik zelf twee keer laten reinigen en kalibreren. dat ging goed. kan iemand mij vertelen hoe ik mij printer kan resten. wand hij onthoud dat in zijn bios. wand ik heb ze in ander printer geprobeerd en dat ging wel.

aangepast door hannah
Link naar reactie
Delen op andere sites


De vervaldatum van de cartridge maakt normaliter niets uit...ik verving 3 weken geleden de cartridges van mijn HP-printer, de cartridges die ik geplaatst heb waren méér dan 1,5 jaar 'vervallen'...alles werkt perfect.

Wat wel belangrijk is, is dat je nieuwe (niet na-gevulde) cartridges gebruikt én dat deze origineel zijn.

Hier (klik er op) vind je tips die HP geeft.

Voer ook een stroomreset uit : schakel de printer uit, verwijder het aanwezige papier, koppel de usb-kabel los...koppel nu de stroomkabel aan de printer los (niet aan stopcontact dus) en wacht minimum 30 seconden...nadien mag je alles weer aankoppelen.

Link naar reactie
Delen op andere sites


 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...