Ga naar inhoud

Blue screen bij opstarten Windows XP


rsca1973

Aanbevolen berichten

Ik zit met een groot probleem. Ik kan nl. mijn pc niet meer opstarten.

Hij start op tot ik het logo van windows XP te zien krijg. Daarna krijg ik vlug een blauw scherm en start hij terug opnieuw op. En zo gaat het dus telkens weer opnieuw.

Opstarten in veilige modus lukt ook niet en naar de laatst werkende configuratie gaan doet hij ook al niet. Ik heb ondertussen wel de foutboodschap kunnen noteren.

Deze is:

***STOP: 0X000000ED (0X89C084B0, 0XC0000006, 0X00000000, 0X00000000).

Het enige dat ik kan zeggen dat mijn jonger broertje zitten surfen heeft deze namiddag en toen ik hem daarnet wou opzetten ik geconfronteerd werd met vorig vermeld probleem.

Ik heb vorige week wel een nieuwe videokaart geïnstalleerd met daarbij de nodige drivers. Zou dit eventueel het probleem kunnen veroorzaken?

Zou mij aub iemand willen helpen aub want het is de enige pc die ik bezit (dit bericht heb ik kunnen verzenden door hulp van mijn buurman).

aangepast door rsca1973
Link naar reactie
Delen op andere sites

Harde schijf was niet stuk. Heb er een specialist laten naar kijken en blijkbaar moet er iets fout geweest zijn in de bios. Vraag me niet juist wat want zoveel verstand heb ik er niet van. Dus kijk, hij werkt terug. Heb hem gevraagd hoe dit zou kunnen komen maar hij kon er niet direkt een antwoord op geven. Hij zei me wel dat hij dit probleem ook nog vorige week heeft gehad. Toeval of niet? Wie zal het zeggen. Heb wel precies de indruk dat hij trager werkt. Misschien toch maar even eens een logje plaatsen zodat de experten hier kunnen zeggen of er al dan niet iets mis is. Zal daarvoor een nieuw topic opstarten. Hier mag dus een slotje op.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.